Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024
celebritiesΚατερίνα Καινούργιου σε Κωνσταντίνο Μπογδάνο: «Με ποιο δικαίωμα λες τον Θανάση Αλευρά...

Κατερίνα Καινούργιου σε Κωνσταντίνο Μπογδάνο: «Με ποιο δικαίωμα λες τον Θανάση Αλευρά γκέι;» – «Ζητώ συγγνώμη»

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος φιλοξενήθηκε στη Super Κατερίνα, μετά τις χθεσινές δηλώσεις του για του για τον Θανάση Αλευρά και τον Ζερόμ Καλούτα, τους δύο σχολιαστές της Eurovision 2024.

Αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου είπε στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο: «Θα σου το πω ειλικρινά. Γιατί το είπες αυτό χθες; Ειλικρινά στεναχωρήθηκα και σου το λέω με σεβασμό. Το «μαύρος» το λέμε κανονικά αλλά με ποιο δικαίωμα λες τον Θανάση Αλευρά γκέι; Ποτέ δεν έχει μιλήσει ο ίδιος για τη σεξουαλικότητά του».

Δείτε το βίντεο:Τότε, ο δημοσιογράφος απολογήθηκε για τις δηλώσεις του. «Αυτό ήταν το φάουλ μου και το μόνο πράγμα για το οποίο απολογούμαι. Ζητάω συγνώμη ξεκάθαρα. Έχει συνδεθεί όμως με τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα ως παρουσιαστής του Pride. Η ΕΡΤ τους επέλεξε για έναν διαγωνισμό διαφορετικότητας. Η Eurovision είναι ένας διαγωνισμός διαφορετικότητας τα τελευταία 10-15 χρόνια» και πρόσθεσε:

«Αρχικά ήταν οι όμορφες γυναίκες. Εκτοπίστηκαν από τους γκέι, αυτοί από τους τρανς και μετά οι τρανς από τους άφυλους».

Τότε, η Κατερίνα Καινούργιου αντέδρασε: «Τι ομοφοβικά σχόλια είναι αυτά;», με τον Γιάννη Πουλόπουλο να παίρνει τον λόγο: «Παιδιά, τι ακούω; Τώρα αλήθεια τα λες αυτά; Πιστεύεις δηλαδή ότι τον Ζερόμ τον πήραν από την ΕΡΤ επειδή είναι μαύρος;».

«Ναι, το πιστεύω», τόνισε στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.


Τα πιο σημαντικά