Κατερίνα Γερονικολού: «Την αθωότητά σου, μη τους τη χαρίσεις….»

19 Φεβρουαρίου, 2021 12:20 ΜΜ
More videos

Αν δεν το έχεις νιώσει, πες ένα Δόξα τω Θεώ. Αν δεν το έχεις νιώσει, πες ένα ουφ και ανάσανε». Με αυτή τη φράση, η Κατερίνα Γερονικολού, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, θέλει να στείλει ένα μήνυμα σε όσους και όσες έχουν έρθει αντιμέτωποι με κακοποιητικές συμπεριφορές.

Λίγες μέρες μετά τη δημόσια εξομολόγηση της για τον Γιώργο Κιμούλη πως κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους, τη φόβισε, η Κατερίνα Γερονικολού στέλνει μήνυμα στήριξης και νιώθει ανακουφισμένη που προχώρησε στη δημόσια αυτή καταγγελία.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού γράφει στην ανάρτησή της:

«Αν δεν το έχεις νιώσει»

Αν δεν το έχεις νιώσει, πες ένα Δόξα τω Θεώ. Αν δεν το έχεις νιώσει, πες ένα ουφ και ανάσανε. Αν δεν το έχεις νιώσει, αφουγκράσου τον πόνο των δίπλα. Είναι στη διαπασών!

Βάλε στη θέση τους το παιδί σου. (Ή το αγέννητο παιδί σου που φοβήθηκες να φέρεις στον κόσμο). Αν δεν το έχεις νιώσει, κάνε λίγο παραπέρα, θα έρθουν -άλλη στιγμή- άλλα σημαντικά να πεις και να κάνεις. Αν δεν το έχεις νιώσει.

Αν το έχεις νιώσει… Την αθωότητά σου, μη τους τη χαρίσεις. Ο μικρούλης εαυτός σου, σου ανήκει. Είσαι Εσύ. Ακόμα!

Στις 26/1/21 εξομολογήθηκα προσωπικές πληγές που δημιουργήθηκαν στην επαγγελματική μου ζωή. Η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή. Αλλά μετά την ένταση, «ηρέμησαν» τα μυστικά μου… Με «παρέσυραν» σε αυτή την παρορμητική αλλά ζωογόνο απόφαση, δυνατές γυναίκες, δυνατοί άνθρωποι.
Όσα ακολούθησαν, όσα βγήκαν στο φως, ντρέπομαι που το λέω, με έκαναν να αισθάνομαι-σχεδόν- τυχερή.

*Αλλάζει κάτι. Μην αφήσεις αυτή την ευκαιρία να περάσει… Είμαστε το δίχτυ ασφαλείας σου. Η κοινωνία είναι έτοιμη για σένα. Μη φοβάσαι.

Ακολουθήστε μας στο facebook: