Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΚατερίνα Γερονικολού: «Δεν θέλω να με ρωτάνε πότε θα παντρευτώ και πότε...

Κατερίνα Γερονικολού: «Δεν θέλω να με ρωτάνε πότε θα παντρευτώ και πότε θα κάνω παιδιά»

Η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε για την επαγγελματική και προσωπική της πορεία δίπλα στον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε τη νέα της συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν», όπου και αναφέρθηκε στις ερωτήσεις που δέχεται συχνά για το ενδεχόμενο ενός γάμου και παιδιού.

«Δεν θα ήθελα να παρουσιάσω ξανά μια εκπομπή, ωστόσο αν βρισκόμουν ξανά στην παρουσίαση θα ήθελα να είναι με κάτι που πραγματικά με αφορά. Μια εκπομπή για θέατρο, σινεμά, βιβλία και συνεντεύξεις συναδέλφων», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Γερονικολού για τα επαγγελματικά της.

«Ο μεγαλύτερος φόβος μου σήμερα είναι να μη χάσω τίποτα απ’ όσα αγαπάω»

Με αφορμή την ερώτηση που δέχεται συχνά από δημοσιογράφους η Κατερίνα Γερονικολού παραδέχτηκε: «Η ερώτηση που δεν θα ήθελα να μου κάνουν τόσο συχνά είναι αν παντρευτώ και αν θα κάνω παιδιά.

Θεωρώ ότι είναι μια ερώτηση αρκετά προσωπική, αλλά και μια ερώτηση στην κοινωνία την οποία ζούμε, πλέον δίνει πίεση και άγχος σε ένα ζευγάρι και κυρίως σε μια γυναίκα. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που ένα ζευγάρι δεν κάνει παιδιά ή δεν μπορεί να κάνει παιδιά. Ειδικά όμως για μια γυναίκα, με αυτή την ερώτηση είναι σαν να της υποδεικνύεις ότι αυτός είναι ο δρόμος που οφείλει να ακολουθήσει για την κοινωνία», ανέφερε η Κατερίνα Γερονικολού.

Τα πιο σημαντικά