Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΚατερίνα Γερονικολού: «Δεν είμαι νοικοκυρά, ο Γιάννης προτιμά να είμαι χαρούμενη παρά...

Κατερίνα Γερονικολού: «Δεν είμαι νοικοκυρά, ο Γιάννης προτιμά να είμαι χαρούμενη παρά να βάζω πλυντήριο»

Η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε για όλους και για όλα στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, στην συγκατοίκησή τους και στο πώς έχει εξελιχθεί η σχέση τους.

Κατερίνα Γερονικολού: «Ο Γιάννης προτιμάει να είμαι χαρούμενη παρά να είμαι σπίτι και να βάζω πλυντήριο»

«Ο Γιάννης προτιμάει να είμαι χαρούμενη να είμαι έξω και να κάνουμε ωραία πράγματα και ωραίες δουλειές παρά να είμαι σπίτι και να βάλω ένα πλυντήριο στην ώρα του. Δεν είμαι πρότυπο νοικοκυράς, δεν ασχολούμαι όσο θα έπρεπε με το σπίτι. Θεωρώ ότι με αφορά περισσότερο η φροντίδα. Ακόμα και αν δεν έχω μαγειρέψει, το να έχω φροντίσει να τον περιμένω με κάτι ωραίο στο τραπέζι, να υπάρχει ένα κεράκι να τον περιμένω μετά το θέατρο, αυτό παίζει μεγάλο ρόλο για εμένα.

Κατερίνα Γερονικολού – Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η σχέση τους, η οικειότητα και η συγκατοίκηση

Με τα χρόνια σε μια σχέση, πέφτουν οι μάσκες. Γιατί και τον πρώτο καιρό να τον δεις τον άλλον να ξύνεται ή να ροχαλίζει, θα πεις ”τι όμορφα που είναι όλα αυτά;”. Μετά πέφτουν οι μάσκες και αποκαλύπτεται ή το μεγαλείο του άλλου ή η ασχήμια του. Χαίρομαι πολύ που δεν έχει αποκαλυφθεί κάποια ασχήμια. Μου αρέσει που έχουμε οικειότητα πλέον. Νιώθω ότι υπάρχει η οικεία ειλικρίνεια, αυτό μας κάνει ομάδα.

Όταν μπήκα στην νομική δεν μου άρεσε, δεν αισθανόμουν καλά με το επάγγελμα. Μετά μου άρεσε πολύ η δημοσιογραφία αλλά πάλι δεν αισθανόμουν άνετα. Μετά από μια επαγγελματική και προσωπική απογοήτευση στη ζωή μου αποφάσισα να κάνω κάτι για εμένα. Πήγα σε δραματική σχολή στην αρχή το είχα αντιμετωπίσει σαν θεατρικό παιχνίδι σαν να σχετίζεται με το γράψιμο που μ’ άρεσε. Από τότε κατάλαβα τι θέλω».
Τα πιο σημαντικά