Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΚατερίνα Γερονικολού: Αποκάλuψε ποια ηθοποιός θα ήταν κουμπάρα τους στον γάμο της...

Κατερίνα Γερονικολού: Αποκάλuψε ποια ηθοποιός θα ήταν κουμπάρα τους στον γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Η Κατερίνα Γερονικολού παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και στον Ανδρέα Θεοδώρου.

Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε πως αν ποτέ παντρευόταν με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, η κουμπάρα τους θα ήταν η… Μιμή Ντενίση!

01b33767 c200 490b 973c f29ba995bae2

Με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη κάνατε πρόσφατα μια ταινία, τους «Κουραμπιέδες από χιόνι», θα σας βλέπαμε μαζί σε κάποια σειρά, ή φοβάσαι την τόση τριβή;

Δεν το αποκλείω, απλά δεν θα το έκανα στο καπάκι. Μπορεί σε λίγα χρόνια που θα είμαστε πιο μεγάλοι, να κάνουμε κάτι διαφορετικού τύπου. Γενικά το πιο σημαντικό όταν δουλεύεις, για να περνάς καλά, είναι να έχεις γύρω σου καλούς συνεργάτες, με σεβασμό και με χιούμορ. Οπότε δεν αποκλείω τίποτα, όταν σέβομαι τον άλλον, πρώτα πρώτα επαγγελματικά. Τον Γιάννη τον σέβομαι πάρα πολύ επαγγελματικά, για την πορεία του, για ό,τι έχει καταφέρει, για το χιούμορ και τον επαγγελματισμό του, άρα θέλω να δουλεύω μαζί του, ανεξάρτητα από το αν είμαστε ζευγάρι.

Είναι αλήθεια ότι έκλεισε στη Θεσσαλονίκη η κουμπαριά με τη Μιμή Ντενίση;

Κάναμε μια θεωρητική υπόθεση. Αν γινόταν ο γάμος μας με τον Γιάννη, θα μας πάντρευε η Μιμή. Οπότε ας μείνουμε σε αυτό. Η Μιμή είναι πολύ φίλη μας, κάνουμε και παρέα, θα ήταν μια λογική εξέλιξη λοιπόν στη σχέση μας.

Τα πιο σημαντικά