Κατέλαβε ολόκληρο αεροπλάνο για να κάνει πρόταση γάμου σε πτήση για Μύκονο!

19 Σεπτεμβρίου, 20155:28 ΠΜ

Ο Κέβιν Κρίστι, 41 ετών, ο οποίος ταξίδευε από το Μάντσεστερ με προορισμό τη Μύκονο με τη σύντροφό του Καμήλα Μάιερ, 20 ετών, αποφάσισε να της κάνει πρόταση γάμου.

Δείτε στο βίντεο τη στιγμή που ένας επιβάτης της easyJet ζητά από την κοπέλα του να τον παντρευτεί χρησιμοποιώντας την ενδοεπικοινωνία του αεροσκάφους, μέσα σε ένα κατάμεστο αεροπλάνο.

Ο Κέβιν Κρίστι, 41 ετών, ο οποίος ταξίδευε από το Μάντσεστερ με προορισμό τη Μύκονο με τη σύντροφό του Καμήλα Μάιερ, 20 ετών, αποφάσισε να κάνει μια πρωτότυπη πρόταση γάμου στον αέρα.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης, ο Κέβιν Κρίστι συνεννοήθηκε με το προσωπικό της καμπίνας και ζήτησε την άδεια να κάνει πρόταση γάμου μέσα από το μεγάφωνο του αεροσκάφους.

Αρχικά μιλά για το «πιο συναρπαστικό ταξίδι ζωής που έχει ζήσει μαζί της μέχρι στιγμής».

Θέλω να σου πω ότι είσαι το πιο καταπληκτικό, όμορφο, ταλαντούχο κορίτσι στον κόσμο και αναρωτιέμαι αν θα μου έκανες την τιμή να με παντρευτείς.

Εκείνη τη στιγμή οι επιβάτες ξεσπούν σε επιφωνήματα επιδοκιμασίας και χειροκροτήματα, ενώ περιμένουν με περιέργεια την εξέλιξη αυτής της όμορφης πρότασης γάμου.

Στη συνέχεια, ο άνδρας πλησιάζει την κοπέλα του η οποία έχει δακρύσει, γονατίζει και της δίνει το δαχτυλίδι.

Πώς να μην πει ναι, μετά από μια τέτοια πρόταση γάμου;

Η συνέχεια στο βίντεο.

via
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News