Καταζητείται ο Κώστας Βαξεβάνης με… εντολή Φουρθιώτη

Μάρτιος 31, 2021 12:29 ΜΜ
More videos

Ο Μ. Φουρθιώτης κατέθεσε, επίσης, μήνυση κατά Πολάκη και συνδικαλιστών αστυνομικών.

Δελτίο αναζήτησης εκδόθηκε για άλλη μία φορά σε βάρος του Κώστα Βαξεβάνη. Τούτη τη φορά μετά από μήνυση που κατέθεσε ο μάνατζερ Τζούλιας – παρουσιαστής – αποκαλυπτικός… εκδότης – Μένιος Φουρθιώτης στο Α.Τ. Αμπελοκήπων γιατί δήθεν έχουν διαπραχθεί σε βάρος του τα αδικήματα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της συκοφαντικής δυσφήμισης.

Μήνυση, όμως, κατέθεσε και σε βάρος του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, του οποίου μάλιστα ζητάει και… τη σύλληψη αλλά και κατά αστυνομικών συνδικαλιστών. Η μήνυση κατατέθηκε μετά το τραγελαφικό περιστατικό, χθες, στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων όπου κρατήθηκε μάλιστα παρανόμως για ώρες ο φωτογράφος του Documento, Μάριος Ραφαήλ Μπίκος, επειδή… ετόλμησε να απαθανατίσει με το φωτογραφικό φακό του, τα πολυτελή αυτοκίνητα και τους αστυνομικούς που συνόδευαν τον… εκδότη.

Διαβάστε επίσης: Συνέλαβαν τον φωτορεπόρτερ Μάριο Ραφαήλ Μπίκο που τράβηξε φωτογραφία την αστυνομική συνοδεία Φουρθιώτη

Ο περί ου ο λόγος προέβη σε αυτή την κίνηση εκμεταλλευόμενος έναν άθλιο νόμο που καθιστά ομήρους τους δημοσιογράφους στον κάθε… Μένιο Φουρθιώτη.

Αφετηρία, βέβαια, της θρασύδειλης συμπεριφοράς του είναι το γεγονός ότι παρά τον θόρυβο που έχει προκληθεί από την παραχώρηση, από την ΕΛ.ΑΣ., πολυτελούς τζιπ, οδηγού και άλλων αστυνομικών που τον συνοδεύουν σε κάθε του κίνηση γιατί δήθεν κινδυνεύει, η επίσημη πολιτεία και συγκεκριμένα οι αρμόδιοι της πολιτικής ηγεσίας, όχι μόνο δεν έχουν πάρει ακόμα θέση, αλλά φαίνεται πως υψηλά ιστάμενα πρόσωπα στην ηγεσία καλύπτουν το προκλητικό αυτό γεγονός.

Γι’αυτό άλλωστε και στο στόχαστρο του Φουρθιώτη μπήκαν και αστυνομικοί συνδικαλιστές που τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν, διαχωρίζοντας τη θέση τους από την εξόφθαλμα παράνομη προστασία που έχει παραχωρηθεί στον Μένιο Φουρθιώτη.

Ακολουθήστε μας στο facebook: