Καταθέτει μήνυση κατά της κυβέρνησης της Αυστραλίας ο Τζόκοβιτς

20 Ιανουαρίου, 2022 2:06 ΜΜ
More videos

Μετά την απέλασή του από την Αυστραλία, ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν προτίθεται να μείνει με…σταυρωμένα τα χέρια αφού όπως αναφέρει η «Sun» θα καταθέσει μήνυση κατά της κυβέρνησης της χώρας για κακή μεταχείριση.

Η μάχη που έδωσε διήρκησε 11 ημέρες, ωστόσο μια μέρα πριν από την έναρξη του τουρνουά, βγήκε η απόφαση η οποία δεν του επέτρεψε την παραμονή στη χώρα. Ο Σέρβος τενίστας θα ζητήσει αποζημίωση η οποία θα φτάνει το ποσό που θα κέρδιζε αν έπαιρνε μέρος στο τουρνουά το οποίο θα έφτανε κοντά στα 2,5 εκατομμύρια δολάρια.

Η οικογένειά του αλλά και οι εκπρόσωποί του πιστεύουν πως ο τρόπος με τον οποίο φέρθηκαν στο Ν1 του παγκόσμιου τένις δεν ήταν καθόλου καλός, με τη βασική αιτία να είναι η διαμονή του σε ξενοδοχείο καραντίνας μεταναστών. Θυμίζουμε πως ο λόγος για τον οποίο έγινε όλο αυτό το θέμα γύρω από τον Τζόκοβιτς είναι τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν για τον κορονοϊό.

Παράλληλα ο Σέρβος έχει αγοράσει το 80% εταιρείας στη Δανία η οποία εργάζεται για την παρασκευή φαρμάκου για την καταπολέμηση του κορονοϊού. Η QuantBioRes έχει 11 ερευνητές που εργάζονται στη Δανία, την Αυστραλία και τη Σλοβενία, σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας Ιβάν Λονκάρεβιτς, ο οποίος δήλωσε στο πρακτορείο ότι οι έρευνές τους αφορούν στη θεραπεία κατά της Covid-19 και όχι σε εμβόλιο.