Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΚατάθεση ψυχής από την Μάριον Μιχελιδάκη: «Έφυγα από την ΕΡΤ, όταν ένιωσα...

Κατάθεση ψυχής από την Μάριον Μιχελιδάκη: «Έφυγα από την ΕΡΤ, όταν ένιωσα ότι θίγεται η επαγγελματική μου αξιοπρέπεια»

Την πραγματική αιτία της αποχώρησής της από την ΕΡΤ αποκάλυψε η Μάριον Μιχελιδάκη για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια στο «Πρωινό μας».

Η δημοσιογράφος στη συνέντευξη που παραχώρησε άφησε πολλές αιχμές για τη δημόσια τηλεόραση.

«Ξεκίνησα από το κομμάτι της ενημέρωσης. Στην πορεία όμως, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, ασχολήθηκα και με τα πολιτιστικά και με τον κινηματογράφο. Ήμουν πάνω από 20 χρόνια στην ΕΡΤ, είχα δυνατότητες να εξελίσσομαι. Δεν έμεινα για το κομμάτι της μονιμότητας» είπε χαρακτηριστικά η Μάριον Μιχελιδάκη.

«Μου δινόταν η ευκαιρία μέσα από τη δουλειά μου να κάνω καινούργια πράγματα. Δέχθηκα αρκετή κριτική στο διάστημα που έφυγα από την ΕΡΤ» συμπλήρωσε.

Όπως εξήγησε: «Όταν έφυγα από την ΕΡΤ, άκουσα ότι “έφυγε από το μαντρί”. Δεν είμαστε πρόβατα, είμαστε παρουσιαστές και δημοσιογράφοι. Με τον ίδιο τρόπο που δούλευα στην κρατική τηλεόραση, με τον ίδιο τρόπο δουλεύω και τώρα που στήνω την εκπομπή μου».

Αναφέρθηκε μάλιστα, και στον λόγο που αποφάσισε να φύγει από την ΕΡΤ. «Έφυγα από την ΕΡΤ, όταν ένιωσα ότι θίγεται η επαγγελματική μου αξιοπρέπεια σε ένα επίπεδο συμπεριφοράς που όχι μόνο δεν χρησιμοποιείσαι, αλλά να δεν ξέρεις και τον λόγο. Έγινε η πρόταση από το OPEN τη συγκεκριμένη στιγμή» είπε.

Επιπλέον, η Μάριον Μιχελιδάκη ανέφερε πως την έθιγε πολύ το γεγονός ότι μετά από χρόνια που είχαν περάσει, το μισθολογικό της κομμάτι ακόμα δεν είχε αποκατασταθεί.

«Με έθιγε πολύ το γεγονός ότι στην ΕΡΤ δεν είχε αποκατασταθεί το μισθολογικό κομμάτι, παρά το γεγονός ότι πέρασαν τα χρόνια της κρίσης. Κάνει πάρα πολύ μεγάλες παραγωγές και παίρνει πάρα πολύ κόσμο από έξω και καλώς, είμαι μαζί τους σε αυτό, αλλά δεν μπορεί να υπάρχει τόσο μεγάλη ψαλίδα μεταξύ των μονίμων και του κόσμου που έρχεται απ’ έξω. Όταν δουλεύεις 30 χρόνια, κάποια στιγμή μετράει κι αυτό» εξήγησε.

Τα πιο σημαντικά