Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΚαταπέλτnς ο Μπιμπίλας για όσα είπε ο Οικονομόπουλος για την τεκνοθεσiα ομόφuλων...

Καταπέλτnς ο Μπιμπίλας για όσα είπε ο Οικονομόπουλος για την τεκνοθεσiα ομόφuλων ζεuγαριών 

Μια απάντηση όλο νόημα έδωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Οικονομόπουλος σχετικά με την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ τοποθετήθηκε με μία ανάρτηση και με έμμεσο τρόπο επί του θέματος κι ενώ μπορεί να μην κατονόμασε τον Νίκο Οικονομόπουλο, μέσα από τα λόγια του άφησε να εννοηθεί ότι αναφέρεται ξεκάθαρα σε εκείνον.

Όσα είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας για τον Νίκο Οικονομόπουλο και την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών
Στη δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τόνισε πως δεν καταλαβαίνει όσους δυσανασχετούν, βλέποντας την εικόνα ενός ομόφυλου ζευγαριού που έχει παιδί.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Αλήθεια γιατί κάποιοι ξυνίζουν από μια τέτοια εικόνα; Από μια τέτοια πραγματικότητα; Οι πολλά βαρείς που θέλουν τις γυναίκες στην κουζίνα σαν τον γνωστό αοιδό που διαλαλεί τις απόψεις του ως έχει δικαίωμα αφού ζούμε σε δημοκρατία, αναρωτήθηκαν ποτέ αν έχει περισσότερη σημασία η αγάπη κι η φροντίδα που μπορεί να προσφέρει κανείς σε ένα παιδί άσχετα με το φύλο των γονέων;

Αναρωτήθηκαν ποτέ αν τα παιδιά που ζουν μόνο με τον ένα ή με τον άλλο γονέα μετά από διαλυμένους γάμους ή από αποφάσεις κυρίως γυναικών που φέρνουν στον κόσμο παιδιά με σπερματοζωάρια όπως έχουν δικαίωμα να προμηθευτούν για να τεκνοποιήσουν, ζουν πιο ευτυχισμένα; Γιατί λοιπόν τέτοια τοξικότητα;

από πότε οι ετερόφυλοι θα ορίζουν τις ζωές των ομοφυλόφιλων ανθρώπων: Θεωρούν τους εαυτούς τους κάτι καλύτερο, κάτι πιο αρμόδιο να αποφασίζει; Ήρθε η ώρα να τελειώσει πια η καταδυνάστευση τόσων εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλη την γη. Η κυβέρνηση οφείλει να φέρει στην βουλή το νομοσχέδιο όπως έχει υποσχεθεί άμεσα».

Δείτε την ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα:

Τα πιο σημαντικά