«Καταπέλτης» ο Μάνος Δασκαλάκης μετά τη νέα δίωξη στη Ρούλα για τις δολοφονίες των παιδιών

3 Αυγούστου, 2022 2:26 ΠΜ
More videos

Μετά τη νέα ποινική δίωξη που ασκήθηκε στη Ρούλα Πισπιρίγκου για τις δολοφονίες και των άλλων δύο παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας, ο εν διαστάσει σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης προχώρησε σε δήλωσε μέσω των δικηγόρων του.

  • «Εξαιτίας των διαρροών που υπάρχουν εδώ και μήνες , η άσκηση της νέας ποινικής δίωξης δεν έρχεται ως έκπληξη αλλά ως εξέλιξη επιβεβλημένη από τα πορίσματα των αστυνομικών και ιατροδικαστικών αρχών. Η προσεκτική και επίπονη διερεύνηση των συνθηκών των τριών θανάτων εκ μέρους της εισαγγελίας Αθηνών, παρέχει επαρκή και σαφή θεμελίωση των κατηγοριών οι οποίες εφόσον αποδειχθούν στο σύνολό τους συγκροτούν μία από τις πιο στυγερές κατά συρροή δολοφονίες της σύγχρονης εποχής» ανέφερε ο πατέρας των αδικοχαμένων παιδιών.

Υπενθυμίζεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται πλέον για τους θανάτους των άλλων δύο κοριτσιών, καθώς τη Δευτέρα, οι εισαγγελείς Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου της άσκησαν ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή για τους θανάτους της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας.