Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΚαταπέλτης ο Κανάκης για τα Τέμπη: «Σαν σήμερα έγινε ένα έγκλnμα που...

Καταπέλτης ο Κανάκης για τα Τέμπη: «Σαν σήμερα έγινε ένα έγκλnμα που δεν σταμάτnσε και σuνεχίζεται με τον πıο ξεδıάντροπο τρóπο»

Ένας χρόνος πέρασε από την τραγωδία των Τεμπών και την σύγκρουση των δύο τρένων, που αφαίρεσε την ζωή 57 συνανθρώπων μας.

Οι «Ράδιο Αρβύλα» και ο Αντώνης Κανάκης επέλεξαν με αφορμή την σημερινή ημέρα να κάνουν μία αφιερωματική εκπομπή στο τραγικό δυστύχημα.

«Είναι μια μέρα που προβληματιστήκαμε πάρα πολύ. Θα θέλαμε να κάναμε μια κανονική εκπομπή και αν το κάναμε θα σήμαινε ότι ποτέ δεν θα είχε γίνει αυτό που έγινε σαν σήμερα. Μας είναι πολύ δύσκολο σε ανθρώπινο επίπεδο να βγάλουμε μια σατιρική εκπομπή μια μέρα σαν τη σημερινή. Είναι μια βαριά επέτειος! Οι άνθρωποι συνηθίζουμε να γιορτάζουμε τις επετείους για κάτι ευχάριστο και να πενθούμε συμβολικά για κάτι δυσάρεστο. Ουσιαστικά κάθε μέρα για τα Τέμπη είναι σαν τη σημερινή. Συζητώντας με πολλούς ανθρώπους ότι αυτό που έκανε αυτό το γεγονός σε όλους τους Έλληνες πολίτες δεν έχει φύγει, είναι μόνιμα μέσα μας, σαν κάτι πολύ ισχυρό να μπήκε στην ψυχολογία και την ψυχή μας. Συμβολικά σήμερα πενθούμε! Σήμερα δεν θα έχουμε μια σατιρική εκπομπή όσο και αν το θέλαμε. Θα είναι μια εκπομπή αφιερωμένη στο έγκλημα αυτό! Θα περάσει μπροστά από τα μάτια σας ένα χρονικό όχι μόνο του εγκλήματος αλλά από τότε μέχρι και σήμερα. Ένα έγκλημα που δεν σταμάτησε και συνεχίζεται με τον πιο ξεδιάντροπο τρόπο!», είπε στην έναρξη της εκπομπής ο Αντώνης Κανάκης.

Δείτε το βίντεο:

Τα πιο σημαντικά