Καταπέλτης η Έλενα Ακρίτα κατά Τσίπρα και Συριζαίων: «Αλέξη εσύ; #Καμμένε_λείπεις»

16 Αυγούστου, 20201:26 ΜΜ
More videos

Με δύο διαδοχικές αναρτήσεις η Έλενα Ακρίτα ασκεί σκληρή κριτική στο μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα που δημοσίευσε χθες για τον Δεκαπενταύγουστο ανήμερα της εορτής της Παναγίας.

Στην πρώτη σχολιάζει δεικτικά:

«Αλέξη εσύ; #Καμμένε_λείπεις»

Αλέξη εσύ; #Καμμένε_λείπεις

Gepostet von Elena Akrita am Samstag, 15. August 2020

Στη συνέχεια η γνωστή δημοσιογράφος επανέρχεται με δεύτερο ακόμη πιο καυστικό σχόλιο, που δεν αφορά μόνο τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

«Όταν τα λέει η Κεραμέως που στο κάτω κάτω είναι ένθεη και δεξιά, κάποιοι από εμάς την στηλιτεύουμε. Όταν ο Τσίπρας κάνει ανακοίνωση που μοιάζει σαν να την έγραψε η Κεραμέως, είναι απλώς Σάββατο.
Δεν χρειάζεται (ορισμένοι) Συριζαίοι να τα βρίσκουν όλα τέλεια. Αυτά ας τα αφήσουν για άλλους χώρους που ξέρουν να το κάνουν 40 χρόνια τώρα πολύ …καλύτερα.
Και βέβαια θα τοποθετουμαστε και βέβαια, βεβαιότατα δεν θα χαϊδεύουμε αυτιά. Χωρίς κριτική κανένα κόμμα δεν πάει μπροστά, χωρίς αντίλογο κανένα κίνημα δεν βελτιώνεται, χωρίς την αντίθετη άποψη τίποτα δεν προχωράει. Μαθαίνουμε όλοι από τα λάθη των άλλων αλλά κυρίως από τα δικά μας. Μπορεί να κάνω λάθος».

Όταν τα λέει η Κεραμέως που στο κάτω κάτω είναι ένθεη και δεξιά, κάποιοι από εμάς την στηλιτεύουμε. Όταν ο Τσίπρας κάνει…

Gepostet von Elena Akrita am Sonntag, 16. August 2020

Η ανάρτηση του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για τον Δεκαπενταύγουστο, η οποία προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια ανάμεσα στα στελέχη του κόμματος χωρίς όμως να τοποθετηθεί δημόσια κανείς:

«Ο λαός μας τιμά σήμερα την Παναγία. Την Aνύμφευτη Nύμφη, την Υπέρμαχο Στρατηγό, την Ελεούσα, τη Γιάτρισσα, τη Θαλασσινή, την Παρηγορήτρα. Τη Μάνα που προστατεύει τους αδύναμους και σκέπει τους αδικημένους. Που συγχωρεί και δεν τιμωρεί, και το όνομά της βρίσκεται στα χείλη όσων αισθάνονται ότι έχουν την ανάγκη της.

Στις σκοτεινές μέρες που περνάμε, με την υγειονομική και την οικονομική κρίση, αλλά και με τις τουρκικές προκλήσεις σε βάρος της πατρίδας μας, χρειαζόμαστε όλες και όλοι το κουράγιο, την ελπίδα, το φως, που η πίστη καθενός, αλλά και ο σεβασμός στην πίστη καθενός, στις παραδόσεις και στη λαϊκή ψυχή, μπορούν να προσφέρουν.

Χρόνια πολλά στις απανταχού Ελληνίδες, χρόνια πολλά στους απανταχού Έλληνες!»

Ο λαός μας τιμά σήμερα την Παναγία. Την Aνύμφευτη Nύμφη, την Υπέρμαχο Στρατηγό, την Ελεούσα, τη Γιάτρισσα, τη Θαλασσινή,…

Gepostet von Alexis Tsipras am Samstag, 15. August 2020

 

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News