Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΚαταιγίδα Daniel: Νεκρóς ο γνωστός επιχειρηματίας Δημήτρης Χρήστου - Γέμιζε νερό και...

Καταιγίδα Daniel: Νεκρóς ο γνωστός επιχειρηματίας Δημήτρης Χρήστου – Γέμιζε νερό και έπεσε στη θάλασσα

Ο ιδιοκτήτης της Mazda στον Βόλο Δημήτρης Χρήστου είναι νεκρός και η σορός του βρέθηκε το πρωί από το λιμεναρχείο να επιπλέει στην θάλασσα.

Αναζητούσε νερό και πήγε να γεμίσει μπετόνια στο συντριβάνι του Αναύρου.

agn

Στους 7 ανέβηκε ο αριθμός των νεκρών από την κακοκαιρία Daniel που σάρωσε τη χώρα.

Συγκεκριμένα, ένας γνωστός επιχειρηματίας του Βόλου εντοπίστηκε νεκρός σήμερα το πρωί στις 11.00 στην παραλία Ίσαλος, η οποία επλήγη από την κακοκαιρία. Εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας εντόπισαν τη σορό του μπροστά στην παραλία Ίσαλος. Πρόκειται για ιδιοκτήτη αντιπροσωπείας αυτοκινήτων στον Βόλο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα gegonota.news, η σορός του βρέθηκε το πρωί να επιπλέει στην θάλασσα. Ο άνδρας αναζητούσε νερό και πήγε να γεμίσει μπιτόνια στο σιντριβάνι του Αναύρου. Επειδή δεν βρήκε νερό, πλησίασε στην θάλασσα και, όπως φαίνεται, έπεσε από τα βράχια καθώς έχασε την ισορροπία του, όπως αναφέρει η ίδια πηγή.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το TheNewspaper.gr, ο άτυχος άνδρας έφυγε στις 11.00 το βράδυ από το σπίτι του στο παραλιακό μέτωπο της πόλης για να πάει σε κοντινό σιντριβάνι να γεμίσει έναν κουβά νερό, καθώς το δίκτυο ύδρευσης στον Βόλο έχει καταστραφεί από την κακοκαιρία. Τον άνδρα αναζητούσε από χθες το βράδυ η σύζυγός του.

Η συζυγός του με ανάρτησή της αναφέρει πριν τον χαμό του:
Ξέρω ότι ο Δημήτρη είναι ένας αγαπητός άνθρωπος στην κοινωνία του Βόλου.
Χθες βράδυ στις 11 έφυγε από το σπίτι του στο Xenia και πήγε στον Ίσαλο για λίγο νερό. Από τότε χάθηκαν τα ίχνη του…Έχουν κινητοποιηθεί οι πάντες και τους ευχαριστώ…Ζητώ και τη βοήθεια τη δική σας…αν τυχόν τον δίετε κάπου παρακαλώ ειδοποιήστε εμένα ή τις αρχές! Ευχαριστώ!

Τα πιο σημαντικά