Καταφύγιο στην Αντίπαρο βρήκε η οικογένεια Κόκκαλη μετά τον χαμό του Σωκράτη Jr

7 Αυγούστου, 2018 11:44 ΠΜ
More videos

Μετά την αναπάντεχη τραγωδία που χτύπησε την οικογένεια Κόκκαλη, βρήκε καταφύγιο στην Αντίπαρο. Ο Σωκράτης και η Ελένη Κόκκαλη επέλεξαν το ήσυχο νησί των Κυκλάδων, μακριά από τις κοσμικότητες της Μυκόνου όπου διατηρούν σπίτι και συνήθιζαν να περνούν τα καλοκαίρια τους. Μαζί τους είναι η Δούκισσα Νομικού με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη (γιο της Ελένης Κόκκαλη από τον πρώτο της γάμο και αδερφό του αδικοχαμένου Σωκράτη Κόκκαλη jr) και τον γιο τους. Ο μικρός Σάββας, είναι για αυτές τις δύσκολες στιγμές της οικογένειας πηγή χαράς!

Ο φακός της Espresso εντόπισε τη Δούκισσα Νομικού να κάνει βόλτα με τον 5 μηνών γιο της και στη συνέχεια, στο λιμάνι, τον μεγαλοεπιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη μαζί με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Η ξανθιά παρουσιάστρια, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, με τα μαλλιά πιασμένα αλλά πάντα κομψά ντυμένη και κατάλληλα για την περίσταση. Μαζί της είχε τον μικρό Σάββα στο καρότσι του και έκανε τα ψώνια της και ύστερα μια μικρή βόλτα στα σοκάκια του νησιού για να συναντήσει και πάλι την οικογένεια του συζύγου της.

Λίγο αργότερα ο Σωκράτης Κόκκαλης , συνοδευόμενος από άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας αλλά και τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, βγήκε από τοπικό κρεοπωλείο από όπου προμηθεύτηκε πρώτη ύλη για το οικογενειακό τραπέζι

 

Ακολουθήστε μας στο facebook: