Καταφύγιο ζώων χτίζει σπίτια για σκύλους, διότι «τα ζώα δεν πρέπει να ζουν σε κλουβιά»

3 Νοεμβρίου, 2016 3:22 ΜΜ
More videos

Η ζωή ενός σκύλου σε καταφύγιο είναι δύσκολη. Έτσι, το καταφύγιο ζώων “The Luvable Dog ” στο Όρεγκον των Η.Π.Α χτίζει ιδιωτικά σπίτια για τα σκυλιά του, για να νιώθουν πιο άνετα και οικεία. Το καταφύγιο ήταν ήδη ένας επίγειος παράδεισος για τα σκυλιά, αλλά τα καινούργια ιδιωτικά σπίτια αναβαθμίζουν σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα ζωής τους.

Το εσωτερικό των σπιτιών περιλαμβάνει έπιπλα, πίνακες ζωγραφικής και οτιδήποτε άλλο κάνει τα σκυλιά να αισθάνονται άνετα. Όταν το προσωπικό του καταφυγίου βλέπει πως συμπεριφέρονται τα σκυλιά μέσα στα σπίτια, καταλαβαίνουν πως θα συμπεριφερθούν, όταν τα υιοθετήσει μια οικογένεια. Αυτό βοηθάει τους υπαλλήλους να βρουν το κατάλληλο σπίτι για κάθε σκυλί.

Η ζωή ενός σκύλου σε καταφύγιο είναι από μόνη της δύσκολη. Έτσι, ένα καταφύγιο ζώων αποφάσισε να χτίσει ιδιωτικά σπίτια για τα σκυλιά του για να τα κάνει να νιώσουν ακόμα πιο άνετα.

1

Με τα καινούργια σπίτια κάθε σκύλος έχει δικό του εξωτερικό και εσωτερικό χώρο.

2

Το εσωτερικό περιέχει έπιπλα, πίνακες ζωγραφικής και ό,τι άλλο χρειάζεται για να νιώσουν τα σκυλιά, ότι βρίσκονται σπίτι τους.

3

Όταν οι υπάλληλοι βλέπουν πως συμπεριφέρονται τα σκυλιά μέσα στα σπίτια, ξέρουν πως θα συμπεριφερθούν και στο σπίτι των μελλοντικών τους ιδιοκτητών.

4

Οπότε, τα σπίτια βοηθούν τους υπαλλήλους να κάνουν καλύτερες προτάσεις για τους πιθανούς ιδιοκτήτες.

5

Ο διευθυντής του καταφυγίου έχτισε πρόσφατα ένα “παλάτι για πίτμπουλ” για τα μεγαλύτερα σκυλιά.

6

Στα άμεσα σχέδιά του είναι να χτίσει ένα μαιευτήριο για τις μητέρες και τα νεογέννητα σκυλάκια.

7

Luvable Dog Rescue]

Ακολουθήστε μας στο facebook: