Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024
αστείαΚάστορας εθεάθη σε σούπερ μάρκετ να ψάχνει για ένα ψεύτικο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Κάστορας εθεάθη σε σούπερ μάρκετ να ψάχνει για ένα ψεύτικο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Αν νομίζετε ότι τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια είναι μόνο για τους ανθρώπους, ξανασκεφτείτε το! Αυτός ο κάστορας, που μπήκε σε κατάστημα για να βρει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, σας το αποδεικνύει!

Τη Δευτέρα το πρωί, το ζώο μπήκε κανονικά μέσα από την μπροστινή πόρτα ενός καταστήματος στο Μέριλαντ. Πήγε κατευθείαν στο διάδρομο των Χριστουγεννιάτικων δέντρων πριν να πάει στα στολίδια. Το κακόμοιρο έπρεπε να περάσει μέσα από ουρές ανθρώπων για να βρει τις καλύτερες προσφορές για τα δώρα των εορτών, αλλά και ποιος δεν το κάνει αυτό; Έτσι στην προσπάθειά του αυτή έριξε ένα δυο πράγματα.

Εν τω μεταξύ, το αστυνομικό τμήμα της περιοχής δήλωσε ότι έλαβε μια κλήση για καταστροφική συμπεριφορά ενός πελάτη και του ζητήθηκε να καλέσει τους υπεύθυνους για τη φροντίδα των ζώων. «Ο αστυνόμος Yingling είχε μια ενδιαφέρουσα κλήση την Δευτέρα, όταν ο ύποπτος, που απεικονίζεται παρακάτω, προκάλεσε υλικές ζημιές σε ένα κατάστημα του ενός δολαρίου στο Charlotte Hall», ανακοινώθηκε από το γραφείο του σερίφη στο Facebook.

«Ο ύποπτος προσπάθησε να εγκαταλείψει την περιοχή, αλλά συνελήφθη από την υπηρεσία ζώων… Σαν υπάλληλος επιβολής του νόμου, απλά ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει στην επόμενη κλήση», είπε το τμήμα του σερίφη. Ο κάστορας που του αρέσει να ψωνίζει έξυπνα, αφέθηκε ελεύθερος πίσω στο φυσικό περιβάλλον. Δυστυχώς δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν πήρε μαζί του το χριστουγεννιάτικο δέντρο του.

Ένας κάστορας μπήκε από το πουθενά μέσα από την μπροστινή πόρτα ενός καταστήματος του ενός δολαρίου στο Μέριλαντ

beaver-dollar-store-christmas-tree-shopping-1

Ενώ ψώνιζε, τον εντόπισαν οι κάμερες του καταστήματος καθώς έψαχνε για το τέλειο Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

beaver-dollar-store-christmas-tree-shopping-4

Ο κάστορας ενθουσιάστηκε λίγο περισσότερο με τα χριστουγεννιάτικα δώρα οπότε φώναξαν την υπηρεσία ζώων.

beaver-dollar-store-christmas-tree-shopping-2a

Ο κάστορας γύρισε με ασφάλεια πίσω στο φυσικό του περιβάλλον. Δυστυχώς όμως δεν γνωρίζουμε εάν πήρε και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που έψαχνε.

beaver-dollar-store-christmas-tree-shopping-3

[St Mary’s Sheriff] [dailymail]

Τα πιο σημαντικά