Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΚασσελάκης από Σπέτσες: «Ο λαός είναι σοφός – Η κυβέρνηση φοβάται την...

Κασσελάκης από Σπέτσες: «Ο λαός είναι σοφός – Η κυβέρνηση φοβάται την δύναμή του»


Διπλή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Στέφανος Κασσελάκης τόσο από τα social media, όσο και σε δηλώσεις του στο Mega από τις Σπέτσες.

Όπως έγραψε στο Twitter, «η ΝΔ αμφισβητεί τη Δημοκρατία, διορίζοντας το δ.σ. της ΑΔΑΕ μαζί με τον Κ.Βελόπουλο χωρίς συνεννόηση» και συνέχισε: «Τρόμαξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος από την πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ να καλέσει τα μέλη του να συμμετάσχουν στην παραγωγή της πολιτικής, και ρωτάει αν… αμφισβητώ τη Δημοκρατία».

Ωστόσο, μιλώντας στο Mega από τις Σπέτσες υπογράμμισε ότι ο «ΣΥΡΙΖΑ θα παράξει πολιτική. Το κόμμα μας θα γίνει ένα κόμμα από τα μέλη του για τα μέλη του. Ο λαός είναι σοφός. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ακούσει τις λύσεις και θα τις κάνει νόμους» ενώ εξαπέλυσε νέα επίθεση στην κυβέρνηση λέγοντας ότι η κυβέρνηση φοβάται να έχει ο λαός τη δύναμη στα χέρια του. «Εμείς θα παράξουμε πολιτική από την κοινωνία» και κατέληξε διερωτώμενος.

«Αυτό που προσβάλλει τη Δημοκρατία είναι η πολιορκία της ΑΔΑΕ. Ο κόσμος του κέντρου εγκρίνει τις αλλαγές με τις ψήφους της ακροδεξιάς;».

Δείτε τις δηλώσεις του από τις Σπέτσες
Τα πιο σημαντικά