Κασιδιάρης κατά Κοτζιά: «Για να σιτίζουμε αυτό το παχύδερμο του ανθελληνισμού;»

17 Ιανουαρίου, 20185:54 ΜΜ
More videos

Σφοδρή επίθεση με ύβρεις και απειλές του βουλευτή της Χρυσής ΑυγήςΗλία Κασιδιάρη, προς τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και γενικά προς πάσα κατεύθυνση στην επιτροπή Εξωτερικών υποθέσεων και Άμυνας της Βουλής.

Στην αρχή ο Κασιδιάρης έβαλε στο στόχαστρο τον υπουργό Εξωτερικών για τον οποίο είπε: « Τι γεύματα κάνει ο Κοτζιάς; Για ποιο λόγο να γίνονται αυτά; Για να σιτίζουμε αυτό το παχύδερμο του σταλινισμού και του ανθελληνισμού;».

Εκείνη την στιγμή ο πρόεδρος της Επιτροπής, Κ. Δουζίνας προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα, αλλά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής συνέχισε, λέγοντας: «Οχι διακοπές από εσάς. ιδίως από αυτούς που υπογράφουν έγγραφα, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί που υπογράφουν έγγραφα να λέγονται τα Σκόπια «Μακεδονία», εμείς τους θεωρούμε ανθελληνικά σκουπίδια και δεν δεχόμαστε καμία διακοπή. Τελεία και παύλα».

Η κόντρα των δυο συνεχίστηκε με τον Κασιδιάρη να δηλώνει πως: «Όταν εμείς έρθουμε στα πράγματα και υπάρχει ένα εθνικό καθεστώς στην Ελλάδα όλοι αυτοί οι οποίοι προδίδουν, θα είναι μόνο για καταναγκαστικά έργα και για να σπάνε πέτρες».

Πηγή: enikos

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News