Κασιδιάρης από Θεσσαλονίκη: «Όχι στην κατάληψη της Ελλάδα από τους αλλοδαπούς»

12 Σεπτεμβρίου, 20208:24 ΜΜ
More videos

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται το πρώην πρωτοπαλίκαρο του Μιχαλολιάκου και επικεφαλής του κόμματος “Έλληνες για την πατρίδα”, Ηλίας Κασιδιάρης, για να πραγματοποιήσει συγκέντρωση με αφορμή τη διεξαγωγή του Thessaloniki Helexpo Forum. Η συγκέντρωση είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στη Θεσσαλονίκη.

Οι συγκεντρωμένοι κρατούν ελληνικές σημαίες, φωνάζουν συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και εναντίον των μεταναστών, ενώ στο σημείο βρίσκεται και ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Στην ομιλία του ο επικεφαλής του κόμματος μίλησε μεταξύ άλλων για την κατάσταση στη Μόρια αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Τις ΜΚΟ και τους λαθρομετανάστες, αντί να τους πάνε φυλακή, τους φέρανε στη Θεσσαλονίκη και από κει τους μοίρασαν σε ολόκληρη τη Μακεδονία. Σε μας δεν αρέσει ούτε το μπόλιασμα, ούτε η κατάληψη της Ελλάδας από αλλοδαπούς”.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει πορεία προς το συνεδριακό κέντρο “Ι. Βελλίδης”, όπου είναι προγραμματισμένη η ομιλία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στις 7, στο πλαίσιο του Thessaloniki Helexpo Forum.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News