Τρίτη, 28 Μαΐου 2024
Ελλάδα«Καρφιά» Λαζάρου κατά κυβέρνησης για το άνοιγμα της εστίασης

«Καρφιά» Λαζάρου κατά κυβέρνησης για το άνοιγμα της εστίασης

Αποσαφηνίσεις για τους όρους λειτουργίας της εστίασης, ενόψει της πρεμιέρας τη Δευτέρα 3 Μαϊου, ζήτησε ο Λευτέρης Λαζάρου μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Ο γνωστός σεφ σημείωσε πως δεν θα ανοίξει το μαγαζί του για δύο λόγους:

Πρώτος, όπως εξήγησε, η πολύ δύσκολη τροφοδοσία του εστιατορίου εν μέσω αργιών και ότι μετά απο 6,5 μήνες απραξίας θα ήταν εξαντλητικό το ωράριο των υπαλλήλων , προκειμένου να ετοιμάσουν το μαγαζί.

Και ο δεύτερος τα έργα ανάπλασης στο Μικρολίμανο, όπου βρίσκεται το κατάστημα του κ. Λαζάρου.

Στάθηκε και στην απαγόρευση μουσικής στα εστιατόρια σχολιάζοντας τις δηλώσεις των ειδικών περί αποφυγής των δυνατών συζητήσεων, διερωτώμενος: «Εχετε ακούσει να φωνάζουν μέσα σε εστιατόρια».

Εκτίμησε ότι έτσι σπρώχνουμε τους νέους και πάλι στις πλατείες, τσουβαλιάζοντας, όπως είπε χαρακτηριστικά, τα εστιατόρια, τα καφέ και τα καφέ μπαρ.

Ο Λευτέρης Λαζάρου αναφέρθηκε και στην απαγόρευση κυκλοφορίας στις 11 παρά τέταρτο το βράδυ, θεωρώντας πως είναι αδύνατο ενας πελάτης εστιατορίου της παραλιακής να φτάσει στο κέντρο της Αθήνας χωρίς να παραβιάσει τα χρονικά όρια.

Καλύτερα να ανοίγαμε με τους όρους που κλείσαμε, σημείωσε, τέλος, ο κ. Λαζάρου, υπογραμμίζοντας ότι όταν η Πολιτεία θεσπίζει νόμους πρέπει να εξετάζει και την πρακτική τους αξία.

Τα πιο σημαντικά