Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΚαρέ - καρέ η στιγμή της δоλоφονiας της 28χρονης Κυριακής από τον...

Καρέ – καρέ η στιγμή της δоλоφονiας της 28χρονης Κυριακής από τον σύντροφό της

Σοκάρουν τα πλάνα από την κάμερα ασφαλείας που έχει καταγράψει λεπτό προς λεπτό την επίθεση του 38χρονου στην 28χρονη Κυριακή, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Είναι οι τελευταίες στιγμές της άτυχης Κυριακής. Όταν η 28χρονη βγήκε από το Α.Τ στην περιοχή Αγίων Αναργύρων και καθώς μιλούσε στο τηλέφωνο με την Άμεση Δράση, είδε τον πρώην σύντροφο της να στέκεται κοντά στο τμήμα και τότε γύρισε τρέχοντας με σκοπό να μπει ξανά μέσα για να σωθεί.

Δείτε το βίντεο:Η 28χρονη μάλιστα, ενημέρωσε τον αστυνομικό με τον οποίο μιλούσε στο τηλέφωνο πως ο δράστης βρίσκεται έξω από το τμήμα.

Δυστυχώς, όμως, δεν προλαβαίνει. Ο δράστης αρχίζει να την κυνηγάει, και την μαχαιρώνει 5 φορές, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρή.

Να σημειωθεί ότι η 28χρονη Κυριακή όταν τηλεφώνησε στην Αμέση Δράση για να την επιστρέψουν σπίτι με ασφάλει η απάντηση που πήρε ήταν «Το περιπολικό δεν είναι ταξί».

«Τη σκότωσε, τη σκότωσε»

Ηχητικό ντοκουμέντο από την άγρια στιγμή της δολοφονίας.
Στο ηχητικό ακούγεται ξεκάθαρα όλη η κλήση της 28χρονης Κυριακής στην Αστυνομία καθώς επίσης και οι κραυγές της τη στιγμή που ο σύντροφός της τη μαχαιρώνει πισώπλατα.

Τα πιο σημαντικά