Καρχαρίας αγκαλιάζει δύτη κάθε φορά που τον βλέπει επί 7 χρόνια.

14 Ιανουαρίου, 2017 1:15 ΜΜ
More videos

Ο Ρικ Άντερσον είναι ένας άντρας από την Αυστραλία που αποκαλεί τον καρχαρία φίλο του θηλυκό Πορτ Άντερσον. Υποστηρίζει, ότι κάθε φορά που τον βλέπει τον πλησιάζει για να κάνουν αγκαλιές. “Άρχισα να παίζω μαζί της πριν από 7 χρόνια, όταν ήταν μόλις 15 εκατοστά. Την πλησίασα προσεχτικά για να μην την τρομάξω και άρχισα να την χαϊδεύω απαλά. Μόλις με συνήθισε άρχισα να την κρατάω στο χέρι μου και της μιλούσα μέσω του αναπνευστήρα μου”, αναφέρει ο ίδιος.

Ο άντρας ο οποίος ασχολείται 27 χρόνια με τις καταδύσεις και διευθύνει μια σχολή καταδύσεων πρόσθεσε: “Κατά την διάρκεια των επόμενων περιόδων με αναγνώριζε και ερχόταν κοντά μου για αγκαλιές. Σύντομα με συνήθισε τόσο πολύ που ερχόταν και μου χτυπούσε το πόδι μέχρι να απλώσω τα χέρια μου για να μπορεί να παίξει.”

“Οι περισσότεροι δύτες που το βλέπουν αυτό για πρώτη φορά δεν μπορούν να τον πιστέψουν. Δεν την ταΐζω, όπως και κανέναν άλλον από τους καρχαρίες με τους οποίους παίζω. Βασικά, τους συμπεριφέρομαι όπως θα συμπεριφερόμουν και σε έναν σκύλο.”

Ο Αυστραλός Ρικ Άντερσον αποκαλεί τον καρχαρία φίλο του θηλυκό Πορτ Άντερσον.

Υποστηρίζει, ότι κάθε φορά που τον βλέπει τον πλησιάζει για να κάνουν αγκαλιές.

“Άρχισα να παίζω μαζί της πριν από 7 χρόνια, όταν ήταν μόλις 15 εκατοστά.”

“Την πλησίασα προσεχτικά για να μην την τρομάξω και άρχισα να την χαϊδεύω απαλά.”

“Την κρατούσα στο χέρι μου και της μιλούσα μέσω του αναπνευστήρα μου.”

“Κατά την διάρκεια των επόμενων περιόδων με αναγνώριζε και ερχόταν κοντά μου για να την χαϊδέψω και να κάνουμε αγκαλιές.”

“Με χτυπάει στο πόδι μέχρι να απλώσω τα χέρια μου για να μπορεί να παίξει.”

“Δεν ταΐζω ούτε αυτή ούτε άλλους καρχαρίες με τους οποίους παίζω. Βασικά, τους φέρομαι όπως θα συμπεριφερόμουν σε έναν σκύλο.”

[Rick’s Dive School] [Facebook]

Ακολουθήστε μας στο facebook: