Καρατζαφέρης: «Είμαστε το κόμμα της αξιοπρέπειας»

1 Απριλίου, 2018 9:53 ΠΜ
More videos

«Είμαστε το κόμμα της αξιοπρέπειας» τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης, σε ομιλία του σε μέλη του κόμματος του, στη Θεσσαλονίκη.

«Του χρόνου θα είμαστε πάλι στη Βουλή» είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ και πρόσθεσε: «Θα επιστρέψουμε στους Έλληνες το κλεμμένο φρόνημα, την αξιοπρέπεια τους».

Ο κ. Καρατζαφέρης υπογράμμισε ότι ο «ευρωσκεπτικισμός» είναι «κυρίαρχη δύναμη» στην Ευρώπη, εξήρε την προσωπικότητα του Φάρατζ και τις ενέργειες του Ντ. Τράμπ στην οικονομία των ΗΠΑ. «Ξέρουνε ότι ερχόμαστε» είπε, για το κόμμα του, ο κ. Καρατζαφέρης και υποστήριξε, ότι όλα τα άλλα κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, Ένωση Κεντρώων,ΑΝΕΛ) δεν διαφέρουν, στην ουσία, «ομονοούν». Για την οικονομία, έκανε αναφορά στο «υπερταμείο» και διερωτήθηκε: «Και να βγούμε από τα μνημόνια, όταν έχουν πάρει το πορτοφόλι για εκατό χρόνια, τι θα κάνουμε; Λέμε: Επιστροφή στην εθνική κυριαρχία. Θα πάρουμε ξανά την Ελλάδα στα χέρια μας».

Για το θέμα των Σκοπίων, είπε ότι «ο Καρατζαφέρης αφού απέρριψε, με ιστορικά επιχειρήματα, τους ισχυρισμούς της γειτονικής χώρας», και πρόσθεσε: «Και να το ξέρουν όλοι, μέσα στους αιώνες θα βασιλεύουν του Αλεξάνδρου οι Μακεδόνες». Για την Τουρκία είπε, ακόμη, ότι δεν μπορεί Έλληνες να πηγαίνουν για τουρισμό στην Τουρκία και να καταναλώνουν τουρκικά προϊόντα, όσο διαρκεί «η αιχμαλωσία, η ομηρία» των δύο Ελλήνων στρατιωτικών και πρόσθεσε : «Και να καταλάβει ο Ερντογάν, ότι όλοι Έλληνες, εάν χρειαστεί, όπου κι αν είναι, θα πολεμήσουμε, ως ένας, για να γράψουμε ένα νέο 1821».

Ο κ. Καρατζαφέρης πρόσθεσε, ότι φέτος θα αναδειχθούν «δύο πρωταθλητές» στο ποδόσφαιρο, «ο φυσικός, των γηπέδων, ο ΠΑΟΚ και κάποιος άλλος στα χαρτιά» και πρόσθεσε ότι η Θεσσαλονίκη χρειάζεται ευκαιρίες, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και αλλού. Αναφέρθηκε, επίσης, στην κοινή κοινωνική πορεία και τις ιδέες που τους ενώνουν με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, λέγοντας ότι o πρώην περιφερειάρχης «είναι το παιδί του λαού».

«Δεν τη διαπραγματευόμαστε, τη Μακεδονίας μας» είπε στον χαιρετισμό του, ο Π. Ψωμιάδης και πρόσθεσε : «Η Ελλάδα είναι ενιαία». Υποστήριξε ότι «δεν είναι δυνατόν να έχει», η Θεσσαλονίκη, «έναν Δούρειο Ίππο», δήμαρχο, χρησιμοποιώντας κι άλλους χαρακτηρισμούς και μίλησε για «αδικία» προς τη Θεσσαλονίκη από την απόφαση για το ποδόσφαιρο.

Η πρώην βουλευτής Σταυρούλα Ξουλίδου, υποστήριξε ότι η χώρα δίνει την εικόνα μιας χώρας σε «βαθιά κρίση, όχι μόνο οικονομική, αλλά κρίση ηθική, πνευματική, κρίση αξιών» και καλωσόρισε τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ «στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας, της μίας και μοναδικής». Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο πρώην βουλευτής Λευτέρης Κωνσταντινίδης, στελέχη του ΛΑΟΣ, κ.α.

[voria] [nbst]

Ακολουθήστε μας στο facebook: