Καρανίκας: «Είναι ήθος να παραιτείσαι για 23 χιλιάρικα»

28 Φεβρουαρίου, 201812:19 ΜΜ

Ίσως ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του πρωθυπουργού είναι ο Νίκος Καρανίκας, όπως φαίνεται από το προφίλ του στο Facebook, στο οποίο συνηθίζει να ανεβάζει δηλώσεις και εμφανίσεις του Αλέξη Τσίπρα.

Το ίδιο έπραξε και όσον αφορά την υπόθεση Ράνια Αντωνοπούλου και το επίδομα ενοικίου των 1.000 ευρώ που έδιωξε την υπουργό και τον σύζυγό της Δ. Παπαδημητρίου από την κυβέρνηση.

Ο σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού του πρωθυπουργικού γραφείου καλύφθηκε πλήρως από το επιχείρημα που χρησιμοποίησε χθες ο Αλέξης Τσίπρας και έτσι μέσω Facebook εξήγησε ότι ήθος για τον ίδιο είναι «να παραιτείσαι για 23 χιλιάρικα όταν άλλοι κάνουν τον Κινέζο για 23 δισ.».

Πάντως κάτω από την ανάρτηση δεν έλειψαν τα αρνητικά σχόλια: «Ασε μας ρε Καρανίκα» σχολίασε ένας φίλος του στο Facebook ενώ άλλος τον κάλεσε να μιλήσει ειλικρινά σημειώνοντας ότι «η ξεφτίλα βρίσκεται σε ένα απλό γεγονός:

Η υπουργίνα έκανε κάθε μήνα δήλωση για να πάρει το χιλιάρικο, ενώ δεν της λείπουν τα φράγκα, χιλιάρικο το οποίο ζει οικογένεια». Δεν έλειψαν βέβαια και οι θαυμάστριες του πρωθυπουργού που έγραψαν στον κ. Καρανίκα ότι άκουσαν τον πρωθυπουργό στις δηλώσεις του για το ενοίκιο και ήταν «χαρισματικός».

[facebook] [protothema]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News