Καρανίκας για Σκοπιανό: «Φασίστες όσοι αντιδρούν» «Εμείς παίρνουμε πίσω τη Μακεδονία»

14 Ιουνίου, 20189:38 ΜΜ

Παίρνουμε πίσω την Ιστορία μας…». Με αυτές τις 5 λέξεις ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Ελληνα πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας υποδέχεται τη συμφωνία για την ονομασία των Σκοπίων ως “Βόρεια Μακεδονία”. Τώρα πώς γίνεται να παίρνουμε πίσω την ιστορία μας, όπως επιχαίρει ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα παρουσιάζοντας στην προσωπική σελίδα του στο facebook το πρωτοσέλιδο της σημερινής «Αυγής», όταν αναγνωρίζουμε στους γείτονες “μακεδονική” ταυτότητα και γλώσσα είναι προφανώς ένα άλλο θέμα.

Ο κ. Καρανίκας από χθες δίνει διαδικτυακή μάχη υποστήριξης της συμφωνίας αγνοώντας τις αντιδράσεις και τα συλλαλητήρια του ελληνικού λαού. Ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού μάλιστα υποστηρίζει ότι «δεν κάνουμε πολιτική με το τι λέει ο κόσμος στην συγκυρία αλλά βάση της λογικής και του προγράμματος» κάνοντας λόγο για ακόμα μία φορά για «φασίστες και εθνικιστές». Απαντώντας στην παρατήρηση διαδικτυακού του φίλου, «τι δεν καταλαβαίνει ο Αλέξης από το ότι ο λαός δεν θέλει», ο κ. Καρανίκας σημειώνει:

«Ποιος λαός; όλος; μισός; λίγος; με σταθερή άποψη που προέκυψε απο την γνώση; Δηλαδή επειδή οι μαφιόζοι και οι διεφθαρμένοι πατριδοκάπηλοι βγάζουν λεφτά και εξουσία από τα ανιστόρητα , θα πρέπει ο οργανωμένος και συντεταγμένος λαός να ακούσει τους μαφιόζους που επηρεάζουν λόγω των ΜΜΕ τον Λαό; Δηλαδή ο λαός μετρήθηκε; Οχι. Απλά μετριούνται όλοι οι εθνικιστές και φασίστες παρασέρνοντας τα αισθήματα του λαού της Β.Ελλαδας και όχι μόνο».

Ο συνομιλητής του κ. Καρανίκα συνεχίζει στο ίδιο πνεύμα παρατηρώντας:

«Όχι Νικόλα ο λαός δεν μετρήθηκε και δεν ρωτήθηκε γιατί απλά κάποιος δεν ρώτησε ,,,ο λαός δεν είναι μόνο οι εθνικιστές και οι φασίστες ,στον λαό θα βρείς και Δημοκράτες , άθεους , άθρησκους, βουδιστές, χορτοφάγους, τραβεστί, φιλόζωους ,πρεζάκια, πουτάνες , και χίλιους άλλους και μέσα σε αυτούς θα βρεις πολλούς που θα σου πουν……..δεν θέλω…….» για να λάβει την απάντηση του συμβούλου του πρωθυπουργού αναφορικά με τον τρόπο που ασκείται η πολιτική:

«Η πλειοψηφία και η μειοψηφία ειναι συγκυριακοί όροι όπως και συνειδησιακοί αν τους αναλύσεις ως ταυτότητα. Αλλά γενικά δεν κάνουμε πολιτική με το τι λεει ο κόσμος στην συγκυρία αλλα βάση της λογικής και του προγράμματος που ταιριάζει στην μεταβλητότητα του με την σχετικότητα του χρόνου, δηλαδη την συγκύρια . Το πρόγραμμα μας μια ζωη λέει σύνθετη ονομασία. Και αυτο κάνουμε. Ο λαός πωρώθηκε απο την μη- ιστορικότητα των ΜΜΕ και την πατριδοκαπηλία».

Οι επίμαχες αναρτήσεις και διάλογοι:

karanikas-foto-1
karanikas-foto-2
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News