Καραϊβάζ: Όταν γιόρταζε τα γενέθλιά του στο πλατό της Ζήνας Κουτσελίνη

10 Απριλίου, 202112:35 ΠΜ
More videos

Από το 2017 συνεργαζόταν με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Συντετριμμένοι είναι η οικογένεια, οι φίλοι, οι συνάδελφοι, αλλά και η κοινή γνώμη από τη στυγερή δολοφονία του γνωστού δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Η ενέδρα θανάτου στον γνωστό δημοσιογράφο του αστυνομικού ρεπορτάζ του Star είχε στηθεί από δυο άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκι χαμηλού κυβισμού. Την ώρα που έβγαινε από το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, οι δυο δράστες τον πυροβόλησαν πολλές φορές. Στο σημείο βρέθηκαν 12 κάλυκες και εικάζεται ότι το όπλο είχε σιγαστήρα.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ελεύθερο Τύπο, ενώ για πολλά χρόνια ήταν στον ΑΝΤ1, στο αστυνομικό ρεπορτάζ.

Τον Ιανουάριο του 2017, ο Γιώργος Καραϊβάζ σταμάτησε τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 και λίγο αργότερα ξεκίνησε τη συνεργασία του με το Star και με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Είχε τη δική του ιστοσελίδα, το bloko.gr. Ήταν παντρεμένος και είχε έναν γιο, περίπου 20 ετών.

Οι συνεργάτες του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είναι σοκαρισμένοι… Μάλιστα, στις 27 Νοεμβρίου του 2017, όταν ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε τα γενέθλιά του, η Ζήνα Κουτσελίνη και οι συντελεστές της εκπομπής, του είχαν κάνει έκπληξη και του είχαν τραγουδήσει το «Happy Birthday».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News