Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΚαψής και Βαρουφάκης τσακώθηκαν στον Λυκαβηττό για τον σκύλο του πρώην υπουργού

Καψής και Βαρουφάκης τσακώθηκαν στον Λυκαβηττό για τον σκύλο του πρώην υπουργού

Η μία πέφτει πηγαίνοντας για καφέ πάνω στον Ζόραν Ζάεφ, ο άλλος πάνω στον σκύλο του πρώην υπουργού Οικονομικών…

Ο λόγος για τον δημοσιογράφο Παντελή Καψή και πρώην υπουργό της ΝΕΡΙΤ, ο οποίος έκανε αμέριμνα το τζόκινγκ στον Λυκαβηττό και έπεσε πάνω του ένας σκύλος, έστω ένα κουτάβι.

Και δεν ήταν ένας τυχαίος σκύλος αλλά ο σκύλος του Γιάνη Βαρουφάκη (ο Μόγλης)!

Όπως μας ενημερώνει μέσω του Facebook ο Παντελής Καψής ο σκύλος αποδείχθηκε ευγενής σε αντίθεση με το «αφεντικό» του…

Ο λόγος γιατί τον είχε χωρίς λουρί στο Λυκαβηττό…

Και εκεί ο Παντελής Καψής αν είχε ένα δίκιο (το λουρί προβλέπεται από το νόμο), το χάνει γιατί βγάζει όλο το μένος του κατά του Γιάνη Βαρουφάκη, γιατί το αίμα νερό δεν γίνεται και ο νεοφιλελευθερισμός είναι σαν τον βήχα, δεν κρύβεται!

Ακολουθεί ωστόσο η απάντηση του Γιάννη Βαρουφάκη που ουσιαστικά τον διαψεύδει και επισημαίνει: “Σας ζήτησα απολύτως συγγνώμη”

Η ανάρτηση του Παντελή Καψή: 

Πρωινο λαχείο…

Τρέχω το πρωί στον Λυκαβηττό όταν ξαφνικά συνειδητοποιώ ότι ένας σκύλος έρχεται τρέχοντας από πίσω κατά πάνω μου. Για λίγες στιγμές τρομάζω, δεν ξέρω αν είναι φιλικός ή αν θα το δει κυνηγός καθώς τρέχει από πισω μου. Πηγαίνω πιο σιγά και πέφτει με όλη την φόρα πάνω μου. Ευτυχώς κάπως στο πλάι και δεν χάνω την ισορροπία μου. Το αφεντικό του, περίπου 50μέτρα πίσω, δεν έχει κάνει καμια προσπάθεια να τον σταματήσει, γυρνάω και δειχνω την ενόχλησή μου με μια κίνηση απελπισίας απλώνοντας τα χέρια μου. Ο σκύλος ωστόσο είναι φιλικός και μετανιώνω, πόσο μάλλον που βλέπω οτι ιδιοκτήτης είναι ο Βαρουφάκης και άλλο τα πολιτικά άλλο οι ανθρώπινες σχέσεις. Ετσι όταν διασταυρωνόμαστε ξανά μισοχαμογελώντας λέω ότι απλώς με τρόμαξε για να πάρω την απίστευτη απάντηση ότιν δεν πρέπει να είμαι εγωϊστής, τον λόφο τον μοιραζόμαστε! Τα παίρνω του λέω ότι αν δεν μπορεί να ελέγξει τον σκύλο του να τον έχει με λουρί και παίρνω την επίσης απίστευτη απάντηση οτι πώς αλλιώς θα μάθει; Το βρίσκει μάλιστα έξυπνο και προσθέτει ότι αυτό που λέω είναι αντιφατικό! Προφανώς εκτός από την αγένεια δεν έχει και ιδέα από σκύλους. Θα μου πείτε όταν δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του, ο σκύλος είναι πταίσμα…

ΥΓ. Τρεχω χρόνια σε μονοπάτια, είχα πολύ χειρότερες συναντήσεις με σκύλους, πρώτη φορά αντί για μια ένδειξη κατανόησης αν όχι συγγνώμης ζητάνε κ τα ρέστα.

8a3f47cc7704637ef63fa5e5b5f928bd

Η απάντηση του Γιάνη Βαρουφάκη: Κύριε Καψή, παραλείψατε μια λεπτομέρεια

Αγαπητέ κ. Καψή, Δεδομένου ότι έχετε τελέσει δημοσιογράφος ίσως θα εκτιμήσετε την προσθήκη στο σχόλιό σας μιας σημαντικής “λεπτομέρειας” που παραλείψατε: Όταν οι δρόμοι μας διασταυρώθηκαν, μετά το “περιστατικό” που ο Μόγλης (αυτό είναι το όνομα του κουταβιού μας) σας ακούμπησε από πίσω την ώρα που τρέχατε (φοβίζοντάς σας – κάτι που δεν αμφισβητώ), σας είπα αυτολεξί: “Σας ζητώ απολύτως συγγνώμη”. Και τότε, όταν παρά το γεγονός ότι είχατε κι εσείς διαπιστώσει πως ο Μόγλης είναι αξιαγάπητος, επιμείνατε ότι έπρεπε να είναι δεμένος. Κάτι που χαρακτήρισα εντελώς παράλογο προσθέτoντας ότι “τον λόφο τον μοιραζόμαστε”. Καλή σας μέρα.

c191af21eab488e303b03d254e84b6f7

Και ο «επίμαχος» σκύλος, από φωτογραφία του Δεκεμβρίου 2017, στην Κρήτη

6a5cacb9b345813b641ac5ce1d7faaad
Φωτογραφία: neakriti.gr
a38b5e926e03c7104f0cacc82e0733fd
Φωτογραφία: neakriti.gr
514a1f4278af5db37c76a950d1c483cc
Φωτογραφία: neakriti.gr

Τα πιο σημαντικά