Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΚαπουτζίδης: «Ενημερώστε τον ότι πήγα στρατό» - Η απάντηση στoν Βελόπουλου

Καπουτζίδης: «Ενημερώστε τον ότι πήγα στρατό» – Η απάντηση στoν Βελόπουλου

Μετά τη χθεσινή συνέντευξη σε πρωινή εκπομπή, ο ηθοποιός και σεναριογράφος, είχε να αντιμετωπίσει ακόμα ένα ξέσπασμα, αυτή τη φορά από τον πρόεδρο της “Ελληνικής Λύσης”

Ομοφοβική επίθεση μέσω Twitter εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, κατά του Γιώργου Καπουτζίδη.

Η αφορμή «δόθηκε» μετά την αναφορά του Γιώργου Καπουτζίδη για τον Βελόπουλο, σε χθεσινή συνέντευξή του στον Γιώργο Λιάγκα.
Ο παρουσιαστής ρώτησε την άποψή του για τον Στέφανο Κασσελάκη και αντ’ αυτού, ο ηθοποιός σχολίασε πως «και άλλοι πολιτικοί αρχηγοί έχουν ενδιαφέρον, γιατί δεν ασχολείσαι με αυτούς; Ο κ. Βελόπουλος ανακάλυψε ένα σκεύασμα το οποίο όταν το αλείφεις σταματάει ο κορωνοϊός. Δεν έχει αυτό ενδιαφέρον; Κανονικά θα έπρεπε να το στείλουμε στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Αν ήμουν πρωθυπουργός, θα τον είχα στείλει στην Γιουχάν , να γυαλίσει όλα τα πόμολα με Βυζαντινόν, να σταματήσει ο κορωνοϊός».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος εξαπέλυσε μια επίθεση γράφοντας πως «για τον κύριο Καπουτζίδη επειδή μίλησε για το 2105 και την εργασία μου μιλώντας για… πόμολα, του συνιστώ να πάει στρατό και να γυαλίσει όλα τα πόμολα του στρατοπέδου !Αλήθεια πήγε στρατό; Γυάλισε τα πόμολα;»

Η απάντηση του σεναριογράφου ήρθε λίγη ώρα απάντηση και ήταν αιχμηρή: «Ενημερώστε παρακαλώ όποιον ενδιαφέρεται πως στον στρατό παρουσιάστηκα τον Μάρτιο του 1999 και απολύθηκα τον Φεβρουάριο του 2001. Υπηρέτησα 23 μήνες ως έφεδρος αξιωματικός Πεζικού. Κατατάχθηκα στο Κιλκίς, έπειτα 4 μήνες στο ΣΕΑΠ στο Ηράκλειο Κρήτης και από εκεί στο 514 ΤΠ στο Πρωτοκκλήσι του Έβρου και στο 563 ΤΠ στα Θερμά Νιγρίτας. Αυτά και καλή χρονιά!».

Δείτε την ανάρτηση του:

ezgif.com webp to jpg converter 2024 01 05t094001.634

Τα πιο σημαντικά