Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024
Ελλάδα«Κάπου ντροπή»: Ξέσπασε η Ναταλία Γερμανού για τα αρνητικά σχόλια κατά του...

«Κάπου ντροπή»: Ξέσπασε η Ναταλία Γερμανού για τα αρνητικά σχόλια κατά του Μπισμπίκη

Η Ναταλία Γερμανού ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης για το ζεϊμπέκικο που χόρεψε, με αφορμή μία συνέντευξή του.

Με αφορμή πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο Βασίλης Μπισμπίκης, η Ναταλία Γερμανού τοποθετήθηκε μέσα από την εκπομπή της για όλα τα σχόλια που συγκέντρωσε ο ηθοποιός, όταν χόρεψε ζεϊμπέκικο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή.

Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την ενόχλησή της και είπε:

«Υπάρχουν άνθρωποι που λένε ότι βαρεθήκαμε να βλέπουμε αυτόν τον έρωτα κι αυτό το ζευγάρι. Αν βαρεθήκατε, μην το βλέπετε. Τον Βασίλη Μπισμπίκη δεν το μάθαμε μέσα από την σχέση του με την Δέσποινα, όπως και την Δέσποινα δεν την μάθαμε μέσα από την σχέση με τον Βασίλη. Είναι δύο άνθρωποι, που έχουν διαγράψει την πορεία τους, έχουν δώσει τις εξετάσεις τους, ο καθένας στον χώρο του και τις έχουν περάσει. Θα σταθώ στον Βασίλη γιατί διαβάσαμε την συνέντευξή του. Είναι ένας πάρα πολύ καλός ηθοποιός, έχει δώσει παραστάσεις κι όσοι τις έχουμε παρακολουθήσει μας έχει σηκωθεί η τρίχα κάγκελο».

«Θεωρώ άδικο και ντροπιαστικό να καθόμαστε να σχολιάζουμε το ζεϊμπέκικο του Βασίλη και τα κιλά του. Ξαφνικά body shaming. Λέμε τα τελευταία χρόνια, όχι, δεν μπορεί και τόπος στην διαφορετικότητα… Όλα αυτά τα ακυρώσαμε και δείξαμε με το δάχτυλο, όχι ο Βασίλης Μπισμπίκης, η ηθοποιάρα, η ταλεντάρα που έχουμε υποκλιθεί στις ερμηνείες του, αλλά ο Βασίλης που έχει λίγη κοιλίτσα και δεν χόρεψε το ζεϊμπέκικο αριστοτεχνικά. Έλα παιδιά, λίγο ντροπούλα κάπου. Δεν θα συγχυστώ άλλο. Συγχίστηκα αρκετά τις προηγούμενες ημέρες. Πάρα πολύ ωραία απάντησε ο Βασίλης και δεν χρειάζεται να ασχοληθεί ούτε ο ίδιος ούτε η Δέσποινα», κατέληξε η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε το βίντεο:
Τα πιο σημαντικά