Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
Ελλάδα«Κάποιες δουλειές είναι ντpοπή»: Καταπέλτnς ο Νταλάρας για τις τηλεοπτικές εκπομπές

«Κάποιες δουλειές είναι ντpοπή»: Καταπέλτnς ο Νταλάρας για τις τηλεοπτικές εκπομπές

Ο Γιώργος Νταλάρας την Παρασκευή 26/1 βρέθηκε καλεσμένος σε ραδιοφωνική εκπομπή του σταθμού «Στο Κόκκινο» και μίλησε για όλους και για όλα!

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε με αφορμή τις πολυσυζητημένες δηλώσεις του στις τηλεοπτικές εκπομπές αλλά και στα θέματα που επιλέγουν να προβάλλουν.

Όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας στην συνέντευξή του

«Είναι σίγουρο ότι η θέση μου για τα Τέμπη δεν θα παίξει στα κανάλια ή θα παίξει από κάποιους ψαγμένους, αν παίξει. Δεν θα έχει πάντως δυναμική αυτό το πράγμα. Εσείς εδώ και κάποιοι άλλοι σταθμοί αφιερώσατε ένα τέταρτο για να μιλήσετε για τις μεγάλες διαδηλώσεις, τις αντιφασιστικές που έγιναν στη Γερμανία. Για πείτε μου παρακαλώ πολύ, μια πρωινή εκπομπή που ασχολήθηκε με αυτό το πράγμα. Αυτά τώρα λοιπόν, ακόμα και να τα πάρει κανείς, θα τα πάρει ως εξής “ο Νταλάρας βρήκε πάλι μικρόφωνο και μας τα έριξε όλα”», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Νταλάρας.

«Γενικά, όλες αυτές οι εκπομπές είναι εκπομπές διασκέδασης και αυτό που λέμε “να ροκανίσουμε λίγο τον χρόνο”. Αυτό είναι αυτές οι εκπομπές. Όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλα τα μέρη της γης. Ξέρουμε όλοι ότι υπάρχει μια ελαφρότητα, οι μαμάδες και οι γιαγιάδες τηγανίζουν και πρέπει να φτιάξουν το φαγητό. Λοιπόν, το υπόλοιπο κομμάτι όμως, έχει από πίσω έναν άλλο προβληματισμό. Θυμόσαστε τον Τζέρι Σπρίνγκερ, ο οποίος πέθανε πέρσι. Κάνοντας εδώ μια παρένθεση, ο νεκρός λένε ότι δικαιώνεται, αλλά είναι μεγάλος μύθος. Γιατί δικαιώνεται; Με συγχωρείτε, ο Γκέμπελς και ο Χίτλερ δικαιώθηκαν; Δεν το κατάλαβα; Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Λέμε πολλές βλακείες στον αέρα χωρίς νόημα», πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Τέλος, ο Γιώργος Νταλάρας τόνισε: «Η δική μου περίπτωση έχει εισπράξει μεγάλη δίωξη, επί δεκαετίες, για πολλούς λόγους. Είμαι ένα παιδί που, ενώ ξεκίνησε στα λαϊκά κέντρα, έκλεισε την πόρτα με θόρυβο πίσω του. Προσέξτε, εγώ για όλους αυτούς είμαι αχάριστος. Δεν έχουν άδικο, αλλά δεν ξέρουν τι επικίνδυνοι ήταν όλοι αυτοί τόσα χρόνια. Μπορεί να δούλευαν, οι δουλειές δεν είναι ντροπή, αλλά κάποιες δουλειές είναι ντροπή. Πρέπει να το καταλάβουμε αυτό, γενικά».

Τα πιο σημαντικά