Κάποιος έφτιαξε ένα τεράστιο σπίνερ με ρουκέτες και το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό

5 Ιουνίου, 2017 4:11 ΜΜ
More videos

Προφανώς, η τρέλα με τα σπίνερ δεν έχει τελειώσει ακόμα. Τα τελευταία νέα σχετικά με το σπίνερ, περιλαμβάνουν τον χρήστη του Youtube με το όνομα The Backyard Scientist, ο οποίος μόλις έφτιαξε ένα γιγαντιαίο πυραυλοκίνητο σπίνερ, το οποίο πραγματικά μοιάζει με διαβολικό τροχό του θανάτου.

Αυτός ο Youtuber, είναι γνωστός για τα πολλά επιστημονικά πειράματα που κάνει και σε αυτή την περίπτωση κόλλησε 3 ρουκέτες σε ένα σπίνερ που έφτιαξε από αλουμίνιο. Η πρώτη του δοκιμή περιελάμβανε την εφεύρεσή του να ρίχνει μια ρουκέτα στο αυτοκίνητό του και μια άλλη, σε έναν φίλο του. Ευτυχώς, η ρουκέτα που στόχευε τον φίλο του δεν τον πέτυχε και δεν υπήρξε κάποιο ατύχημα κατά τη διάρκεια της μαγνητοσκόπησης. Φυσικά, δε χρειάζεται να αναφέρουμε ότι τα παιδιά δεν πρέπει να δοκιμάσουν κάτι αντίστοιχο στο σπίτι τους.

Ο Youtuber με το όνομα The Backyard Scientist, αποφάσισε να φτιάξει ένα τεράστιο σπίνερ, που τροφοδοτείται από ρουκέτες.

The Backyard Scientist

Ανικανοποίητος από τα αποτελέσματα της πρώτης απόπειρας, αποφάσισε να κάνει μια ακόμη δοκιμή. Αν και το πείραμα φαίνεται αρκετά επικίνδυνο, είμαστε χαρούμενοι που αποφάσισε να κάνει μια ακόμη δοκιμή. Ο λόγος; Μα τα αποτελέσματα ήταν πραγματικά εντυπωσιακά!

Η δεύτερη προσπάθεια έδειξε το σπίνερ να γυρίζει 88 φορές το δευτερόλεπτο.

The Backyard Scientist

Το τεράστιο πυραυλοκίνητο σπίνερ στριφογύριζε για 2 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα.

“Το σπίνερ έχει ακτίνα 15 εκατοστών, οπότε χρειάζεται να κινηθεί κατά περίπου 94 εκατοστά για να ολοκληρώσει έναν κύκλο. Γυρίζει 88 φορές το δευτερόλεπτο (5.200 φορές το λεπτό) και αυτό σημαίνει ότι ταξιδεύει 84 μέτρα το δευτερόλεπτο”, ανέφερε ο ίδιος.

Δείτε το εντυπωσιακό πείραμα στο βίντεο που ακολουθεί.

Ακολουθήστε μας στο facebook: