Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΚάπоιоς έπρεπε να το πει: O Χάρης Τζωρτζάκης πήρε θέση για την...

Κάπоιоς έπρεπε να το πει: O Χάρης Τζωρτζάκης πήρε θέση για την ελληνική τηλεόραση και τα είπα όλα

Για την τηλεόραση και το πτυχίο των καλλιτεχνικών σπουδών, που αποτελούσε επίμαχο θέμα πέρσι, μίλησε σε συνέντευξή του ο Χάρης Τζωρτζάκης στο «Γεια σου».

«Είμαστε ακόμα απόφοιτοι λυκείου, έγινε ένας αγώνας πολύ μεγάλος πέρσι, δυστυχώς δεν δικαιώθηκε. Το επάγγελμά μας είναι μπάτε σκύλοι, αλέστε. Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει. Ο κάθε παραγωγός πληρώνει ό, τι θέλει. Αυτή τη στιγμή όποιος δηλώσει ηθοποιός έχει τα “προνόμια” του ηθοποιού. Έχουμε ανοίξει μια δραματική σχολή με τον Λάκη Λαζόπουλο. Ο Λάκης δεν κρύφτηκε ποτέ και το έχει πληρώσει αυτό. Δεν νοείται αυτή τη στιγμή ελληνική τηλεόραση χωρίς τον Λάκη Λαζόπουλο να κάνει σάτιρα. Λείπει απ’ όλους», ανέφερε ο ηθοποιός.
Ο ηθοποιός κατέκρινε την ελληνική τηλεόραση, τονίζοντας πως «προβάλλει μόνο δήθεν γκάνγκστερς, αλητείες και φράγκα και ακριβά αμάξια».

»Η νέα γενιά που βλέπει αυτό το πράγμα, προς τα εκεί θα πάει. Και μετά κάθονται και κλαίνε στα κανάλια και λένε “αχ, έγινε αυτό”. Αλήθεια; Η τηλεόραση προβάλλει σκουπίδια που γίνονται παραδείγματα για ζουζουνάκια 14 χρονών. Τα εύκολα λεφτά, τη μαγκιά, τα ναρκωτικά», ανέφερε.

«Δεν ξεκινάνε όλα από το σπίτι, ξεκινάνε από την κοινωνία, από το περιβάλλον, από το σχολείο, τι σχολεία έχουμε; Βγάλανε τα καλλιτεχνικά από τα σχολεία», .

Επίσης, ο Χάρης Τζωρτζάκης ανέφερε για πρόταση που είχε από το «Survivor»: «Μου πρότειναν να πάω στο Survivor. Κάποια στιγμή το σκέφτηκα, λέω δεν σηκώνομαι να φύγω από εδώ πέρα, παιδιά, σπίτι, θέατρα, κίνηση, δεν πάω λέω στον Άγιο Δομίνικο που πάνε. Δεν σκέφτηκα καθόλου τα λεφτά, σκέφτηκα να πάω να κάνω διακοπές στον Άγιο Δομίνικο».Τα πιο σημαντικά