Γυμνάζονται μαζί με αδέσποτες γάτες για να τις βοηθήσουν να βρουν ένα ζεστό σπίτι!

15 Ιουνίου, 2015 5:18 ΜΜ
More videos

Μια γάτα τεντώνει την πλάτη της σε σχηματισμό τόξου, γουργουρίζει από ευχαρίστηση, μοιάζει ήδη με γιόγκι ή με ειδικό της γιόγκα.

Την περασμένη εβδομάδα, το καταφύγιο ζώων Homeward Bound έκανε την κίνηση και έστειλε 6 ενήλικα γατάκια να γνωριστούν με μαθητές του στούντιο Yoga at Connie’s , στο Ιλινόις.

Η εθελόντρια υπεύθυνη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του Homeward Bound, Jeanette Skaluba, είχε την ιδέα της εκδήλωσης μετά από ένα βίντεο με την 12 ετών γάτα Oreο η οποία σκαρφάλωνε στον ώμο της, το οποίο έγινε viral, και εξηγεί πως «Οι γάτες έχουν κατακτήσει το διαδίκτυο!», ελπίζοντας πως η ιδέα αυτή θα επιφέρει πολλές υιοθεσίες.

Η Oreo και οι φίλοι της τριγυρίζουν περιμετρικά του στούντιο αλλά και στο κέντρο του, τρίβοντας τις γιόγκι κοιλιές τους. Ενώ μια από τις γάτες, η Breezy, έχει βρει καταφύγιο πάνω στο χαλάκι της γιόγκα, κάτω από την Emily Cook, προκαλώντας την να κρατήσει τη στάση της μέχρι η Breezy να φύγει από εκεί.

Ο Ιούνιος είναι μήνας Υιοθεσίας Γατιών και με την εκδήλωση αυτή συγκεντρώθηκε τον ποσό των $500 για το Homeward Bound. Και το καλύτερο όλων είναι πως μια από τις γιόγκι γάτες έχει βρει ήδη ένα νέο σπίτι!

«Με το να πάμε τις γάτες στο μάθημα γιόγκα, δώσαμε την ευκαιρία στον κόσμο να αλληλεπιδράσει μαζί τους εκτός του καταφυγίου»

«Επιτρέπει στις γάτες να ανοιχτούν και να δείξουν την προσωπικότητά τους»

«Πιστεύω πως ο κόσμος θα μπορέσει να τα πάρει πιο εύκολα στο σπίτι του επειδή είναι εκτός του καταφυγίου»

Ο Ιούνιος είναι μήνας Υιοθεσίας Γατιών και με την εκδήλωση αυτή συγκεντρώθηκε τον ποσό των $500 για το Homeward Bound.

Μια από τις γιόγκι γάτες έχει βρει ήδη ένα νέο σπίτι!

Παρακαλούμε κοινοποιήστε την φανταστική αυτή ιδέα!

Πληροφορίες στο: yogaatconnies.com | Homeward Bound