Κάννες: Νεαρή Ρωσίδα έχασε τη φούστα της στο κόκκινο χαλί

19 Μαΐου, 2018 11:34 ΠΜ
More videos

Ήταν μία από τις τυχερές που είχε λάβει πρόκληση για το 71ο Φεστιβάλ, έβαλε τα καλά της, αλλά τη… μάτιασαν

Σε όλους μπορεί να συμβεί αλλά, στο «κόκκινο χαλί» είναι κάπως άβολο…

Η νεαρή κυρία ήταν μία από τις τυχερές που είχε λάβει πρόκληση για το 71ο Φεστιβάλ των Καννών.Έβαλε τα καλά της, μία κατακόκκινη τουαλέτα και ψηλοτάκουνα κι άρχισε να περπατά στο «κόκκινο χαλί».

Όμως, για κακή της τύχη, κάποιος πάτησε τη φούστα της και τότε έγιναν τα… αποκαλυπτήρια. Ευτυχώς, όμως, φορούσε εσώρουχο και κατάφερε να βρει τη φούστα της.

Το γαλλικό περιοδικό «Closer» αποκαλύπτει τις δυσκολίες που έχουν κάποια ρούχα να παραμείνουν στη θέση τους.

«Στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών συμβαίνουν διάφορα ευτράπελα… Μπλούζες γλιστρούν,το στήθος αποκαλύπτεται (τις περισσότερες φορές σκοπίμως), ακόμη και φούστες χάνονται. Μία νεαρή γυναίκα βρέθηκε σε δύσκολη θέση όταν έχασε την φούστα της», γράφει το γαλλικό περιοδικό Closer και προσθέτει:

«Η Ρωσίδα κοκκινομάλλα Γιούλια Ριμπάκοβα είδε τη φούστα της να αποσπάται από το υπόλοιπο σύνολο. Η τουαλέτα της, στο χρώμα της φωτιάς, ήταν δύο κομμάτια. Κι όταν κάποιος πάτησε τη φούστα της τότε η Γιούλια έπαθε σοκ. Άρχισε να κοκκινίζει…βλέποντας τις κάμερες να απαθανατίζουν το γεγονός.


Όταν η φούστα της Ρωσίδας άρχισε να γλιστρά αφήνοντας τα πόδια της εντελώς γυμνά, οι παρευρισκόμενοι διαπίστωσαν ότι νεαρή γυναίκα φορούσε εσώρουχο… και μάλιστα κατακόκκινο.

Για καλή της τύχη, ένα άνδρας της ασφάλειας έσπευσε να την βοηθήσει…

Ακολουθήστε μας στο facebook: