Κανίβαλοι έφαγαν γυναίκα μπροστά στον άντρα της αφού πρώτα την βίασαν

25 Ιανουαρίου, 2018 4:44 ΜΜ
More videos

Η 44χρονη Κριστίνα Αμαράλ και ο 57χρονος σύζυγός της Τζουβενάλ δολοφονήθηκαν στο σπίτι τους στην Βραζιλία από μια συμμορία που προσπάθησε να τους αναγκάσει να τους δώσουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Η συμμορία βασάνιζε το ζευγάρι πριν το δολοφονήσει, βίασε την γυναίκα και σύμφωνα με την αστυνομία, οι δολοφόνοι έφαγαν μερικά μέρη του σώματός τους.

Τα ακρωτηριασμένα σώματα του ζευγαριού βρέθηκαν θαμμένα στο πίσω μέρος της αυλής τους στην βορειοανατολική Βραζιλία. Από το σώμα της γυναίκας έλειπαν πολλά εσωτερικά όργανα συμπεριλαμβανομένων των ωοθηκών της.

“Από ότι φαίνεται οι ύποπτοι ήταν κανίβαλοι. Εσωτερικά όργανα συμπεριλαμβανωμένων των ωοθηκών και των σαλπίγγων έχουν εξαφανιστεί από το σώμα της γυναίκας και δεν υπάρχουν ενδείξεις για το που μπορεί να είναι. Βρήκαμε ότι ο μαλακός ιστός είχε κοπεί σκόπιμα από τα κόκαλα των θυμάτων”, ανέφερε η ντετέκτιβ Μαρία Τερέζα Σάντος, επικεφαλής του τμήματος Ανθρωποκτονιών.

“Τώρα, ερευνούμε αν η κατανάλωση έγινε όσο τα θύματα ήταν ακόμα ζωντανά”, πρόσθεσε η Σάντος.

Ο 29χρονος Ντανιέλ Σάντος Νεβές, ο 25χρονος Κάρλος Αλμπέρτος Νέρες και 3 έφηβοι συνελήφθησαν για την δολοφονία του ζευγαριού.

“Η σήμανση δεν έχει καταλήξει ακόμα στο συμπέρασμα ότι οι ύποπτοι έφαγαν τα όργανα των θυμάτων, αλλά όλα τα αποδεικτικά στοιχεία δείχνουν προς αυτή την κατεύθυνση”, πρόσθεσε η ντετέκτιβ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η συμμορία είχε στοχοποιήσει το ζευγάρι επειδή είχε πάρει πρόσφατα μια αποζημίωση και πίστευαν ότι είχαν κρύψει τα χρήματα στο σπίτι.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από ανήσυχους γείτονες του ζευγαριού ότι το ανδρόγυνο αγνοούνταν.

Η γιαγιά ενός από τους εφήβους της συμμορίας δούλευε στο σπίτι των θυμάτων και μοιράστηκε τα “καλά νέα” του ζευγαριού με τον εγγονό της. Η ίδια δεν εμπλέκεται στο έγκλημα.

Ο άντρας χτυπήθηκε, μαχαιρώθηκε βάναυσα και τον ανάγκασαν να βλέπει να βιάζουν την γυναίκα του, όταν τα μέλη της συμμορίας κατάλαβαν ότι δεν μπορούσαν να βρουν τα χρήματα.

Επίσης, σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, τα μέλη της συμμορίας έκοψαν το χέρι της γυναίκας ενώ ήταν ακόμα ζωντανή.

“Aπό ότι φαίνεται τα μέλη της συμμορίας είχαν σχεδιάσει να σκοτώσουν, να βιάσουν και να φάνε το ζευγάρι ως μέρος κάποιου αποτρόπαιου τελετουργικού τους”, δήλωσε η ντετέκτιβ Σάντος.

[dailymail]