Κανείς δεν ήθελε να υιοθετήσει αυτόν τον σκύλο αλλά σήμερα έχει εκατομμύρια θαυμαστές

4 Μαρτίου, 2017 4:45 ΜΜ
More videos

Έχουμε όλοι τις ατέλειές μας. Κανένα άτομο δεν είναι τέλειο σε αυτόν τον κόσμο μιας κι αυτό είναι αδύνατον. Οι ατέλειές μας είναι αυτές που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε. Ωστόσο, δεν κυριαρχούν στη ζωή μας για να της δώσουν αρνητική τροπή.

Δυστυχώς, το ίδιο δεν μπορεί να ειπωθεί και για τα ζώα. Τα πλάσματα με ατέλειες πάντα παραβλέπονται και επισκιάζονται από αυτά που δεν έχουν ελαττώματα. Ο Πικάσο για παράδειγμα, μπορεί να είναι ο πιο τέλεια ατελής σκύλος που υπήρξε ποτέ. Γεννήθηκε με παραμορφωμένο σαγόνι. Δεν ήταν κάτι που θα μπορούσε να ελέγξει και λόγω αυτού, κανένας δεν τον ήθελε.

Αυτός είναι ο Πικάσο με το παραμορφωμένο σαγόνι και ο αδερφός του, ο Πάμπλο. Εγκαταλείφθηκαν σε ένα καταφύγιο ζώων και η μοίρα τους ήταν η ευθανασία.

luvable dog rescue

Γεννήθηκαν και οι δύο στην αυλή ενός εκτροφείου. Ο εκτροφέας μπορούσε να πουλήσει όλα τα σκυλιά εκτός από ένα.

luvable dog rescue

Δυστυχώς, κανείς δεν ήθελε να αγοράσει τον Πικάσο λόγω της εμφανούς δυσμορφίας στο πρόσωπό του.

luvable dog rescue

Ως αποτέλεσμα, το τετράποδο βρέθηκε σε καταφύγιο ζώων. Δεν πέρασε πολύς καιρός και ξαναβρέθηκε με τον αδερφό του.

luvable dog rescue

Ο Πάμπλο βρέθηκε στο ίδιο καταφύγιο, όταν η οικογένεια που τον αγόρασε, άλλαξε γνώμη και δεν ήθελε σκύλο.

luvable dog rescue

Παρά το ευτυχές γεγονός της επανένωσης, το κοντινό μέλλον δεν έμοιαζε καλό. Ο χρόνος περνούσε και οι υπεύθυνοι του καταφυγίου δεν είχαν άλλη επιλογή από το να τους κάνουν ευθανασία.

luvable dog rescue

Ακριβώς την τελευταία στιγμή, αποφάσισε να παρέμβει το καταφύγιο διάσωσης σκύλων «Luvable». Ο Γουίλχαρντ, ο εκτελεστικός διευθυντής του οργανισμού, ισχυρίστηκε πως έψαχνε σκυλιά ακριβώς σαν τον Πάμπλο και τον Πικάσο.

luvable dog rescue

Ο ίδιος αναφέρει: «Απλά έτυχε να ρωτήσω αν διαθέτουν σκυλιά με ασυνήθιστη εμφάνιση ή ειδικές ανάγκες».

luvable dog rescue

«Μου έστειλαν τις φωτογραφίες του Πικάσο. Ήταν κουλουριασμένος σε ένα κρεβάτι για σκύλους και έμοιαζε λυπημένος. Το ιδιαίτερο πρόσωπό του ήταν εντυπωσιακό αλλά είχε ευγενικά, γλυκά μάτια και τον αγάπησα με την πρώτη ματιά.»

luvable dog rescue

Ο Πικάσο θα υποβληθεί σε μια προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση για να αφαιρεθούν τα δόντια από το επάνω μέρος του στόματος. Το καταφύγιο διάσωσης σκύλων «Luvable» θα αναλάβει τα δύο αδέρφια και θα βεβαιωθεί πως θα υιοθετηθούν μετά την εγχείρηση του Πικάσο.

luvabledogrescue
Ακολουθήστε μας στο facebook: