Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΚανείς δεν περίμενε να πει κάτι τέτοιο: Τα είπε όλα με 1...

Κανείς δεν περίμενε να πει κάτι τέτοιο: Τα είπε όλα με 1 φράση ο Νίκος Κοκλώνης στην έναρξη του J2US

To νέο live του J2US ξεκίνησε με… σάμπα κι έντονο καρναβαλικό χρώμα και τον Νίκο Κοκλώνη να τραγουδά σα να μη συνέβη τίποτα «Μαζί και πάλι στο Just» στο ρυθμό του τραγουδιού «Volare» και να καλωσορίζει κοινό και τηλεθεατές ντυμένος στα λευκά.
Νίκος Κοκλώνης: «Εμείς τις μάσκες τις φοράμε μονάχα στα acts»

Ο ίδιος είπε:

«Είμαστε καλώς ή κακώς η γιορτή του Σαββάτου. Το Σαββατοκύριακο του καρναβαλιού για εμάς ξεκίνησε νωρίτερα. Εμείς τις μάσκες τις φοράμε μονάχα στα acts. Στο τέλος θα σας μιλήσω ως επιχειρηματίας, τώρα έχουμε πάρτι, είμαι παρουσιαστής. Έχουμε 18 ζευγάρια μαζί με τον Τόνι Σφήνο».

Στη συνέχεια ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχτηκε τους κριτές του show.

Η Βίκυ Σταυροπούλου, η Δέσποινα Βανδή, ο Σταμάτης Φασουλής και η Καίτη Γαρμπή μπήκαν στο stage και πήραν τις θέσεις τους ντυμένοι στο θέμα του «Υπέροχου Γκάτσμπι».

Η «απάντηση» του Νίκου Κοκλώνη

Το σημερινό live είναι το πρώτο διαγωνιστικό και τα ζευγάρια στηρίζουν με την ψήφο τους την παραμονή τους στο μουσικό διαγωνισμό, παράλληλα με τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής. Ενώ δόθηκαν και οι πληροφορίες για τη συμμετοχή των θεατών στα επόμενα live ζωντανά. Ενώ το πρώτο break για διαφημίσεις δόθηκε με το τραγούδι «Όλα πάνε καλά και δεν έχω ανάγκη κανέναν» και τον Νίκο Κοκλώνη να κάνει νόημα στην κάμερα.

Με σπόντες και τραγούδι έδωσε τις πρώτες του «απαντήσεις» ο Νίκος Κοκλώνης και όπως είπε ο ίδιος έπεται συνέχεια και θα απαντήσει ως επιχειρηματίας.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι το πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος που αφορά στον Νίκο Κοκλώνη, αναφέρει ότι ο ίδιος φέρεται να χρωστά στο Δημόσιο, από φόρους και άλλες εισφορές συνολικό ποσό 22 εκατομμυρίων ευρώ.

Τα πιο σημαντικά