Κάνει πίσω στη διαθήκη του Μίκη Θεοδωράκη ο Νίκος Κουρής – «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη»

26 Οκτωβρίου, 2021 11:50 ΠΜ
More videos

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε το πρωί της Τρίτης (26/10) ο Νίκος Κουρής. Ο άνθρωπος που υποστηρίζει πως ειναι γιος του Μίκη Θεοδωράκη σχολίασε μεταξύ άλλων την απόφαση της Μαργαρίτας Θεοδωράκη να μην προσέλθει για τη διενέργεια του τεστ DNA προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι ή όχι γιος του (δείτε κι εδώ τις τελευταίες εξελίξεις με την διαθήκη του).

Οι δηλώσεις του Νίκου Κουρή

«Να πω ότι περιουσία δικιά μας ήταν οι αρχές με τις οποίες με μεγάλωσε ο Γιάννης ο Κουρής, είναι το χαμόγελο της μητέρας μου την οποία μνημονεύει και η Μαργαρίτα στο βιβλίο της και σας προτρέπω να το διαβάσετε. Ο Μίκης είχε πει γι’ αυτό το βιβλίο ότι είναι μια αποκάλυψη. Να ζητήσω συγγνώμη από τους εκατομμύρια φίλους του Μίκη που έγινα πρωταγωνιστής άθελά μου σε μια τέτοια ιστορία. Πιστεύω ότι ο κόσμος έχει κουραστεί και θα το τελειώσω εδώ σήμερα όλο αυτό. Δε θα ξανασχοληθώ, να ηρεμήσω και να αφιερωθώ σε αυτό που ήθελε και ο Μίκης Θεοδωράκης, τη διάδοση του έργου του.

Έπρεπε να με αναφέρει ως “Θεοδωράκη” στη διαθήκη γιατί διαφορετικά θα μπορούσαν να την προσβάλλουν. Η ταυτότητά μου γράφει Κουρής γι΄αυτό και έχει βάλει το “Θεοδωράκης” σε παρένθεση. Πιστεύω ότι αν ερχόταν η Μαργαρίτα σήμερα, θα είχε τελειώσει αυτό το ζήτημα και εγώ δε θέλω να ξανασχοληθώ. Δε θα επαναληφθεί η διαδικασία. Είμαι σίγουρος ότι είμαι γιος του Μίκη απλά ήθελα να το αποδείξω σε όσους αμφιβάλλουν. Όσα αναφέρει στη διαθήκη του μου φτάνουν και μου περισσεύουν».

Δείτε το βίντεο: