«Κάναμε παρέα όμως είδα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και έκοψα κάθε επαφή» – Tι λέει συμμαθήτρια της Ρούλας Πισπιρίγκου

18 Μαρτίου, 202212:17 ΠΜ
More videos

Για τον χαρακτήρα της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου, μίλησε στον ΣΚΑΪ μία συμμαθήτριά της, η οποία προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με το πώς ήταν στο σχολείο.

Όπως είπε η ίδια, με την μητέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα έκαναν παρέα άλλα «έκοψαν» σύντομα.

Συμμαθήτρια Ρούλας: «Δεν ήταν πάρα πολύ εύκολο να κάνει παρέες, ούτε σαν μαθήτρια ήταν εύκολη»

«Ήμασταν συμμαθήτριες στο σχολείο, στο γυμνάσιο και ψιλοκάναμε παρέα στην αρχή, αλλά σταματήσαμε αρκετά σύντομα, γιατί είδα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τη συγκεκριμένη κοπέλα, οπότε αποφάσισα να κόψω κάθε επαφή. Δεν ήταν πάρα πολύ εύκολο να κάνει παρέες, ούτε σαν μαθήτρια ήταν εύκολη, ούτε σαν φίλη ήταν εύκολη και συνήθως τσακωνόταν με τις παρέες που είχε. Ήταν ένα ιδιαίτερο παιδί, «έπαιρνε φωτιά» λίγο εύκολα, πάντα έλεγε ιστορίες που ακουγόντουσαν λίγο παρατραβηγμένες» είπε η συμμαθήτρια της 33χρονης.

Για τις απόπειρες αυτοκτονίες που φημολογείται ότι είχε κάνει, ανέφερε πως «έτσι ακουγόταν, ξέρω σίγουρα ότι για ένα διάστημα έλειπε από το σχολείο για πολύ καιρό και όταν γύρισε πίσω ήταν λίγο διαφορετική, ήταν λίγο αλλαγμένη. Είχε κάποια θέματα υγείας, όπως μου είχε πει».

Για τον θάνατο των τριών παιδιών, είπε: «Είμαι σοκαρισμένη, μου έκανε τρομερή εντύπωση το γεγονός ότι είχε τρία παιδιά, και τα έχασε και τα τρία. Έχω τις αμφιβολίες μου, όχι ότι μπορεί να έχει κάνει κάτι, προς θεού. Επειδή ξέρω ότι γενικώς ήταν μία άτυχη κοπέλα, δεν ήτανε η ζωή της πολύ εύκολη οπότε μου έκανε εντύπωση ότι η ζωή της τα έφερε έτσι».

Δείτε το βίντεο:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News