Τρίτη, 16 Απριλίου 2024
διάφορα«Κάναμε αυτό που έπρεπε»: Που σκόρπισαν την τέφρα της Μάρθας Καραγιάννη, ποιο...

«Κάναμε αυτό που έπρεπε»: Που σκόρπισαν την τέφρα της Μάρθας Καραγιάννη, ποιο τραγούδι ακουγόταν εκείνη την ώρα

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» ήταν το πρωί της Πέμπτης, ο Δημήτρης Σούρας, ο οποίος μίλησε για την τελευταία επιθυμία που είχε εκφράσει η Μάρθα Καραγιάννη.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, η αείμνηστη ηθοποιός είχε ζητήσει να σκορπίσουν την τέφρα της στο Κερατσίνι και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας να ακούγεται το τραγούδι «Δραπετσώνα».

«Η τελευταία επιθυμία της Μάρθας ήταν να σκορπίσουμε την τέφραΑυτό έγινε στο Κερατσίνι. Αν με ρωτήσετε πού ακριβώς, δεν ξέρω να σας πω. Όχι, δεν ήθελε άδεια να γίνει στο Κερατσίνι γιατί εμείς πήγαμε σε ένα απόμερο μέρος, πολύ απόμερο, ήταν ένα πολύ μικρό λιμανάκι, η Ντόρα Δούκα κι εγώ, κανένας άλλος, και κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε».

965

Για την επιλογή της συγκεκριμένης περιοχής, ο κ. Σούρας πρόσθεσε: «Εκεί μεγάλωσε η Μάρθα. Η Μάρθα γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Κερατσίνι εκεί όπου ήταν το σπίτι της», ενώ περιέγραψε το πώς ακριβώς έγινε η τελετή: «Ρίξαμε την τέφρα της στο λιμανάκι, δυσκολευτήκαμε να ανέβουμε στα βράχια, εγώ και η Ντόρα κάναμε μαζί την κίνηση».

Τα πιο σημαντικά