Καμμένος: «Στελέχη και βουλευτές των ΑΝΕΛ δέχονται απειλές. Να παρέμβει ο εισαγγελέας»

20 Ιουνίου, 2018 4:33 ΜΜ
More videos

– Με τη φράση “θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί” απάντησε ο Πάνος Καμμένος και στην ερώτηση αν η στάση του στο θέμα της ΠΓΔΜ σημαίνει άρση της εμπιστοσύνης του στην κυβέρνηση – Μίλησε για σχέδιο εξαγοράς και κατατρομοκράτησης των βουλευτών των ΑΝΕΛ – Ζήτησε παρέμβαση εισαγγελέα – Θα δώσουν τα κινητά τους οι βουλευτές για να ελεγχθεί αν έχουν λάβει απειλητικά sms ή e-mail – Ο Δημήτρης Καμμένος επιχείρησε να πάρει μαζί του άλλους δυο βουλευτές, είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ – Αν ποτέ έρθει στη Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών ζήτησε να περάσει με τις ψήφους 180 βουλευτών

Καταγγελίες για σχέδιο εξαγοράς και τρομοκράτησης βουλευτών των ΑΝΕΛ έκανε ο Πάνος Καμμένος από τη Βουλή, μετά την κοινή συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματός και της Εκτελεστικής Γραμματείας. Μάλιστα, ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα για τις απειλές και τις πιέσεις που, όπως, είπε, δέχονται βουλευτές και στελέχη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων από «νεοφασίστες και μέλη εγκληματικών οργανώσεων».

Ο υπουργός Άμυνας ζήτησε την παρέμβαση της Δικαιοσύνης και όπως είπε είναι στη διάθεση του εισαγγελέα τα κινητά των βουλευτών και των στελεχών των ΑΝΕΛ ώστε αν ελεγχθούν τα απειλητικά sms και e-mail. Ο Πάνος Καμμένος ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα προκειμένου, όπως είπε, προκειμένου να βρεθεί το κέντρο που έχει οργανώσει την τρομοκράτηση αυτή.

Απειλές σε κινητά και σταθερά

Όπως κατήγγειλε, «κατά το πέρας της συνεδρίασης της Βουλής για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση δέχθηκα σε προσωπικό λογαριασμό στο twitter μια κόπια ενός λογαριασμού ο οποίος δημοσίευσε το σύνολο των προσωπικών στοιχείων των βουλευτών, των στελεχών και των μελών των ΑΝΕΛ προκειμένου να ξεκινήσει ένα πογκρόμ απειλών σε όλη την Ελλάδα, κατευθυνόμενο από στελέχη της ΝΔ, όπως προκύπτει και από συγκεκριμένα sms που έφυγαν κατά λάθος και προς στελέχη των ΑΝΕΛ.

Αυτές οι απειλές προχώρησαν σε κινητά τηλέφωνα, σε σταθερά τηλέφωνα οικιών και γραφείων βουλευτών αλλά και στελεχών των ΑΝΕΛ, απειλητικά τηλεφωνήματα τα οποία οδήγησαν και σε απειλητικές προσυγκεντρώσεις σε γραφεία των ΑΝΕΛ αλλά και σε σπίτια στελεχών προκειμένου να υποχρεώσουν τα στελέχη αυτά να εγκαταλείψουν του Ανεξάρτητους Έλληνες» προσέθεσε ο κ. Καμμένος.

«Ο στόχος είναι ο εκφοβισμός που είχε σαν αποτέλεσμα χθες στα Χανιά κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης όπου ήταν παρούσα η υπουργός Τουρισμού, κ. Κουντουρά, να έχουμε ένα στημένο τηλεοπτικό σόου όπου με επικεφαλής τον πρώην κρατούμενο των φυλακών, κ. Παντελή Καπαρουδάκη, στελεχών της Χρυσής Αυγής αλλά και υπαλλήλων συγκεκριμένου επιχειρηματικού ομίλου να γίνει μια προσπάθεια δημιουργίας κλίματος κατά των ΑΝΕΛ, ενός κλίματος το οποίο θα οδηγούσε, όπως εκείνοι επιθυμούσαν, στο να φυλλορροήσουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες», σημείωσε.

«Θέλω να διαβεβαιώσω ότι οι ΑΝΕΛ δεν φυλλοροούν. Θέλω να είναι απόλυτα ξεκάθαρο ότι αυτού του είδους η προπαγάνδα εις βάρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν θα μείνει αναπάντητη: Ζητάμε ομόφωνα, άμεσα δικαστική διερεύνηση με εμπλοκή του εισαγγελέα. Δίνουμε όλα τα κινητά τηλέφωνα της ΚΟ και των στελεχών μας στην διάθεση της Δικαιοσύνης προκειμένου να αποδειχθεί ποιός προσπαθεί, ουσιαστικά σε συνέχεια και αυτών που ειπώθηκαν στη Βουλή να καταλύσει το πολίτευμα. Γιατί περί καταλύσεως του πολιτεύματος πρόκειται η προσπάθεια η οποία γίνεται για εκφοβισμό στελεχών ενός δημοκρατικού κινήματος» υπογράμμισε ο κ. Καμμένος.

Καμμένος για Σκοπιανό: Θα κάνουμε τα πάντα για να μην περάσει η συμφωνία

«Θα κάνουμε οτιδήποτε για να μην έρθει στη Βουλή αυτή η συμφωνία», είπε ο Πάνος Καμμένος αναφερόμενος στη συμφωνία με την ΠΓΔΜ. Ερωτηθεί μάλιστα αν αυτό σημαίνει ότι θα αποσύρει τη στήριξή του στην κυβέρνηση, απάντησε: «θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί».

Ερωτηθείς για το ποιος είναι ο χρόνος που πιστεύει πως θα έρθει η συμφωνία, ο κ. Καμμένος τόνισε ότι θα είναι το 2019, καθώς τα Σκόπια θα πρέπει να εκπληρώσουν όλα τα προαπαιτούμενα. Χαρακτήρισε τη συμφωνία είναι προσχέδιο που δεν παράγει κανένα αποτέλεσμα και εκτίμησε ότι δεν θα περάσει από τα Σκόπια.

Ο Πάνος Καμμένος μίλησε και για τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ για την αλλαγή του ονόματος. Αποκάλυψε ότι έχει ζητήσει από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αν ποτέ φτάσει η συμφωνία στη Βουλή, να ψηφιστεί από 180 βουλευτές.

«Πουλημένος» ο Δημήτρης Καμμένος – Επίθεση σε Μητσοτάκη

Ο πρόεδρος τω ΑΝΕΛ επιτέθηκε στη Νέα Δημοκρατία λέγοντας ότι ο κ. Μητσοτάκης «πρέπει να μας πει εάν είναι αυτός στην κυβέρνηση τι θα κάνει, καθώς δέχεται και το erga omnes και τη σύνθετη ονομασία». Ο Πάνος Καμμένος κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ ότι άλλα λέει στο εξωτερικό και άλλα στο εσωτερικό και ότι έχει παρασυρθεί και έχει γίνει συνοδοιπόρος της Χρυσής Αυγής, ακούγοντας τις ακραίες φωνές μέσα στο κόμμα του.

Στήριξε τον αντιπρόεδρο των ΑΝΕΛ, Παναγιώτη Σγουρίδη, λέγοντας ότι δεν είπε όσα του αποδίδονται σχετικά με ανταλλάγματα. «Το σχέδιο της ΝΔ ήταν ρίξει την κυβέρνηση για να μην υπάρξουν τα θετικά από την έξοδο από το Μνημόνιο και γιατί δεν θέλει να προχωρήσει η πάταξη της διαφθοράς και τη διερεύνηση των σκανδάλων».

Απέδωσε σε εξαγορά τη στάση του Δημήτρη Καμμένου και μάλιστα είπε ότι προσπάθησε να επηρεάσει ακόμα δυο βουλευτές, όμως «οι ΑΝΕΛ δεν φυλλορροούν». Κατήγγειλε ότι πίσω απ’ όσα συμβαίνουν με στελέχη των ΑΝΕΛ είναι και δημοσιογραφικά κέντρα, που κατέχουν «Εσκομπάρ» με 2,5 τόνους ηρωίνη από την Τουρκία, ενώ εξαπέλυσε επίθεση και σε άλλο ιδιοκτήτη μέσου ενημέρωσης που θέλει να πέσει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Με πληροφορίες και από ΑΠΕ – ΜΠΕ / newsit

Ακολουθήστε μας στο facebook: