Καμήλες αποκλείστηκαν από καλλιστεία στην Σαουδική Αραβία γιατί είχαν κάνει μπότοξ

24 Ιανουαρίου, 2018 6:02 ΜΜ
More videos

12 καμήλες αποκλείστηκαν από έναν διαγωνισμό ομορφιάς στην Σαουδική Αραβία, επειδή είχαν κάνει μπότοξ.

Τα ζώα απορρίφθηκαν από τον ετήσιο βασιλικό διαγωνισμό ομορφιάς Abdulaziz Camel που γίνεται στο Ριάντ επειδή παραβίασαν τους αυστηρούς κανόνες ομορφιές του διαγωνισμού.

Το χρηματικό έπαθλο του διαγωνισμού είναι είναι 57 εκατομμύρια δολάρια, οπότε η ένταση και η πίεση είναι μεγάλη.

Αυτές οι 12 καμήλες αποκλείστηκαν από τον ετήσιο βασιλικό διαγωνισμό ομορφιάς Abdulaziz Camel, επειδή οι ιδιοκτήτες τους τους είχαν κάνει μπότοξ.

“Οι καμήλες που εντοπίζονται με προσθετικά στα χείλη τους, βαμμένα σημεία στο σώμα τους ή οποιαδήποτε άλλη μη φυσική αλλαγή στο σώμα τους θα απορρίπτονται”, αναφέρει το καινούργιο εγχειρίδιο των καλλιστείων που διανεμήθηκε πέρσι.

Εκτός από τον διαγωνισμό ομορφιάς, οι καμήλες διαγωνίζονται σε αγώνες δρόμου, υπακοή, εκπαίδευση και τρίχωμα.

“Οι καμήλες είναι ένα σύμβολο στην Σαουδική Αραβία. Στο παρελθόν τις συντηρούσαμε από ανάγκη, ενώ τώρα από χόμπι”, ανέφερε ο επικεφαλής κριτής των καλλιστείων, Φαουζάν Αλ Μάδι.

Τα τελευταία χρόνια η βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας έχει ενισχύσει το προφίλ των καλλιστείων για καμήλες για να δώσει έμφαση στον παραδοσιακό πολιτισμό.

Πέρσι το φεστιβάλ μετακινήθηκε από ένα απομονωμένο μέρος σε ένα ειδικά κατασκευασμένο μέρος έξω από την πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας.

Στο φεστιβάλ αναμένεται να παρευρεθούν περίπου 300.000 καλεσμένοι.

[dailymail]

Ακολουθήστε μας στο facebook: