Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε άντρα να κάνει το πιο γλυκό πράγμα σε έναν αδέσποτο σκύλο

2 Φεβρουαρίου, 20174:41 ΜΜ

Μετά από μια πρόσφατη κλοπή, ένας κάτοικος από την Κερασούντα στην Τουρκία κοιτούσε ξανά το υλικό από την κάμερα ασφαλείας του, όταν είδε κάτι που αποκατέστησε την πίστη του στην ανθρωπότητα. Είδε έναν άντρα να βοηθάει ένα αδέσποτο σκυλί. Ο άντρας πλησίασε το αδέσποτο, του έδωσε φαγητό, έβγαλε το μπουφάν και του το έδωσε.

Το βίντεο έγινε αμέσως ανάρπαστο στα κοινωνικά δίκτυα και όλοι προσπαθούσαν να βρουν τον ανώνυμο ήρωα. Τελικά, ο άντρας ονομάζεται Bülent Kalpakçıoğlu και είναι δημοτικός υπάλληλος. “Είναι το λιγότερο που μπορούσα να κάνω. Αν δεν του έδινα το μπουφάν μου θα με βασάνιζε η συνείδησή μου”, ανέφερε ο άντρας.

Ο δήμαρχος της Κερασούντας βράβευσε τον Bülent για την υποδειγματική του συμπεριφορά. “Με αυτή την πράξη έδωσε ένα μάθημα στην ανθρωπότητα. Τα ζώα είναι φίλοι μας. Αγαπάμε τους ανθρώπους, αγαπάμε την πόλη μας και όλα τα έμβια όντα που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της πόλης μας”, ανέφερε ο δήμαρχος.

“Αν δεν του είχα δώσει το μπουφάν μου θα με βασάνιζε η συνείδησή μου. Ενώ εμείς καθόμαστε ζεστά στο σπίτι μας, εκείνοι είναι έξω στο κρύο.”

Ο δήμαρχος της Κερασούντας βράβευσε τον Bülent για υποδειγματική συμπεριφορά του. “Με αυτή του την πράξη έδωσε ένα μάθημα ανθρωπότητας. Τα ζώα είναι φίλοι μας”.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

[Facebook] [thedodo]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News