Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024
αληθινές ιστορίες«Καλωσήρθες αγοράκι μας!» έγραφε η κοπέλα που άφησε έγκυο ενώ είχαμε σχέση

«Καλωσήρθες αγοράκι μας!» έγραφε η κοπέλα που άφησε έγκυο ενώ είχαμε σχέση

Είμαι 37 ετών μητέρα ενός κοριτσιού 11 ετών και χωρισμένη εδώ και 6 χρόνια….

Είμαι από τις τυχερές που ο μπαμπάς της μικρής είναι άψογος και δίπλα στο παιδί μας.

Μετά το πρώτο σοκ του χωρισμού και αφού στάθηκα πάλι στα πόδια μου ,άρχισα να κάνω τη ζωη μου παράλληλα με το μεγάλωμα του παιδιού, τη δουλειά, το σπίτι , όπως όλες μας !

Κάποια στιγμή μέσα στη καραντίνα γνώρισα τον Α. Υπεύθυνο σε ένα σούπερ μάρκετ της γειτονιάς από αυτά που μένουν ανοιχτά μέχρι αργά…. 49 ο κύριος ,παντρεμένος ,χωρισμένος με ένα γιο. Επιτέλους κάποιος που μπορεί να καταλάβει τα ωράρια μου και τα σκ παρά σκ…..

Έρωτας μεγάλος ,λόγια απίστευτα, ότι είμαι η μία ,ότι θα μου δώσει όσα μου αξίζουν, μιλούσε στο παιδί μου ,στους φίλους μου, ήξεραν όλοι στο μαγαζί ότι έχουμε σχέση ,έψαχνε σπίτι πιο κοντά στη γειτονιά για να μην είναι μακριά, φωτογραφίες, τηλέφωνα , μυνήματα συνέχεια !!!!

Μετά από 6 μήνες αρχίζει να έχει δυσκολίες στο να βρεθούμε,μια το μαγαζί ,μια το παιδί ,μια η μαμά του είναι άρρωστη και τρέχει, μετά η πρώην σύζυγος θα του έπαιρνε το παιδί να πάει να μείνει στη Καλαμάτα με τη νέα της οικογένεια…..

Απομακρύνθηκε ,του μιλούσα ,θες να το ληξουμε? Πες το κανένα θέμα , όχι με τίποτα θα περάσουν όλα και θα είμαστε μαζί για πάντα !

Περνάει ένας μήνας και σταματάει να απαντάει και στα μηνύματα, χάνεται εντελώς χωρίς εξήγηση ή έστω δικαιολογία….. περνάω από το μαγαζί και τρέχει να κρυφτεί…..

Το πήρα βαριά ,πόνεσα ,έκλαψα αλλά λέω δε θα σκάσω προχωράω και προχώρησα….
Τώρα έρχεται το καλό…..

Ξεκινήσαμε Μάϊο του 21 και ξεκόψε Νοέμβριο του 21….. Απρίλιο του 22 με πιάνει κάτι και ψάχνω στο αγαπημένο fb και βλέπω την λεζάντα που την είχε κάνει tag μια Μ. “Καλώς ήρθες στην ζωή μας αγοράκι μας ”

Εν ολίγοις ενώ είχε ξεκινήσει σχέση μαζί μου ,είχε σχέση και με μια κοπέλα την οποία όσο ήμασταν μαζί άφησε έγκυο……συνέχισε όμως κανονικά μαζί μου και το δούλεμα να πηγαίνει σύννεφο……….

Όχι δεν πόνεσα τώρα ,γέλασα πολύ με τη κατάντια των ανδρών,γέλασα πολύ με μένα που πρώτη φορά έφαγα τα παραμύθια κάποιου και λυπήθηκα πολύ αυτή τη γυναίκα που κοιμαται τον ύπνο του δίκαιου!!!!!

Προσοχή κορίτσια………..έργα να βλέπουμε όχι λόγια…….. υπάρχει πολύ σαπιλα εκεί έξω……..

Με αγάπη Ο

Πηγή: singleparent.gr

Τα πιο σημαντικά