Καλογρίδη-Λυκουρέζος: Η νέα έξοδος και το σημείωμα που άφησαν στο μαγαζί

16 Μαρτίου, 2018 4:23 ΜΜ
More videos

Νέα έξοδο πραγματοποίησαν χθες το βράδυ ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Νατάσα Καλογρίδη. Οι δυο τους, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Κανούργιου βρέθηκαν σε γνωστό εστιατόριο στο Κολωνάκι, γύρω στις 10 χθες το βράδυ.

Η ηθοποιός ήταν πολύ απλά ντυμένη ενώ ο ποινικολόγος φορούσε κοστούμι. Δεν ήταν τόσο διαχυτικοί μεταξύ τους, όπως στις φωτογραφίες που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας. Μάλιστα η Νατάσα Καλογρίδη έγραψε και στη λαδόκολλα του εστιατορίου και ανέβασε τη φωτογραφία στο Instagram!

Υπενθυμίζουμε ότι την περασμένη εβδομάδα η Νατάσα και ο Αλέξανδρος είχαν περάσει ένα ολόκληρο βράδυ μαζί πηγαίνοντας να ακούσουν τον Γιάννη Πάριο αρχικά και στη συνέχεια την Πάολα. Μάλιστα φωτορεπόρτερ που ήταν εκεί είπε σχετικά:

«Καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας ήταν διαχυτικοί. Μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες που φύγαν και μαζί με το ίδιο αυτοκίνητο. Νομίζω ότι οι φωτογραφίες τα δείχνουν όλα. Ήταν συνέχεια αγκαλιά και χάιδευε ο ένας τον άλλον θερμό κλίμα καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας. Ήταν πολύ διαχυτική μαζί του η κ. Καλογρίδη. τον χάιδευε. Γενικά μιλούσαν συνέχεια πάρα πολύ κοντά ο ένας με τον άλλον. Υπήρχε ένα πολύ ζεστό κλίμα μεταξύ τους.

Δεν νομίζω να είχαν κάποιο πρόβλημα με τις φωτογραφίες οι άνθρωποι. Δεν μας έδειξαν κάτι. Ήταν κι άλλοι συνάδελφοι μέσα στο μαγαζί, αλλά δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα, δεν υπήρξε κάποια διένεξη. Αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα είτε από το μαγαζί, είτε από την πλευρά του κυρίου Λυκουρέζου σίγουρα δεν θα συνεχίζαμε να βγάζουμε φωτογραφίες», ανέφερε ο φωτορεπόρτερ, ενώ όταν ρωτήθηκε από την εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» τον ρώτησε αν έδειχναν ερωτευμένοι, εκείνος απάντησε: «Από ό,τι φάνηκε, νομίζω ότι κάτι υπάρχει, τώρα για κάτι περισσότερο δεν μπορώ να πω».

Ακολουθήστε μας στο facebook: