Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΚαλομοίρα: «Πıστεύω πoλύ στον Θεό, πέρασα την πiστn και στα παιδıά μoυ....

Καλομοίρα: «Πıστεύω πoλύ στον Θεό, πέρασα την πiστn και στα παιδıά μoυ. Ακoύω τη φωνή Τοu, θέλει κότσια αυτó»

Η Καλομοίρα, μιλά αποκλειστικά στο περιοδικό «Hello», και αναφέρεται μεταξύ άλλων στα νέα επαγγελματικά της βήματα, και την θρησκεία.

Η γνωστή τραγουδίστρια μιλά για το νέο επαγγελματικό της βήμα, την παρουσίαση του «I’m a celebrity, Get me out» μία ανάσα πριν την αρχή του, αλλά και την σχέση της με την θρησκεία και τον Θεό.

Καλομοίρα: «Πιστεύω πολύ στον Θεό, πέρασα την πίστη και στα παιδιά μου»

– Πιστεύεις στον Θεό;

«Είναι μέσα μου, πιστεύω πολύ, κι εγώ και η οικογένειά μου. Πι­στεύω ότι μας μιλά μέσα μας και θεωρώ ότι όταν αποκτήσουμε το κουράγιο να βγάλουμε όλους τους θορύβους από το κεφάλι μας και να ακούσουμε μόνο το ένστικτό μας, τότε πάντα θα κερ­δίζουμε στο σωστό δρόμο. Θέ­λει κότσια, αλλά ο καθένας πρέ­πει να αφουγκραστεί το μήνυμα που λαμβάνει. Αναφέρομαι σε εκείνη τη φωνή που υπάρχει σε όλους μας και που πρέπει να την ακούμε προσεκτικά.»

– Σκέφτεσαι να επιστρέψεις μό­νιμα στην Ελλάδα με την οικογένειά σου;

«Κάποιες φορές το σκέφτομαι. Ο ελληνικός τρόπος ζωής είναι υπέ­ροχος, δεν υπάρχει πουθενά αλ­λού, όλα τα νιώθω πιο οικεία εδώ. Η Αμερική έχει άλλα πράγματα και στιγμές που μπορείς να απο­λαύσεις, αλλά δεν είναι Ελλάδα.»

– Από τα παιδιά σου έχει πάρει κάποιο την αγάπη σου για τη μουσική;

«Ο Νίκος παίζει πιάνο, η Αναστα­σία τραγουδά, αλλά έχει πολλή συστολή, είναι ντροπαλή, και ο Δημήτρης, που είναι πολύ συναι­σθηματικό παιδί, θέλει να γίνει σκηνοθέτης και να κάνει τον κό­σμο πιο όμορφο.»

– Στην Αμερική δεν θα μπορούσες να κυνηγήσεις το όνειρό σου;

«Μου αρέσει η ισορροπία που μου εξασφαλίζει αυτό το κομ­μάτι: η καριέρα μου εδώ και η προσωπική μου ζωή στην Αμε­ρική. Έχω γνωρίσει κορυφαίους τραγουδιστές που δεν έχουν προ­σωπική ζωή λόγω της αναγνωρισιμότητάς τους. Εμένα μου αρέσει που μπορώ να έχω μια κανονική ζωή, “μακριά από όλα”. Τώρα, αν μου δοθεί η ευκαιρία, δεν θα πω όχι, αλλά δεν είναι κάτι που θα κυνηγήσω με μανία εκεί. Προτού αποκτήσω τα παι­διά μου, θα σου έλεγα ότι ναι, θέλω να πέσω στα βαθιά και να ακολουθήσω το όνειρό μου στην Αμερική. Όμως η ίδια η ζωή με οδήγησε στην Ελλάδα. To «Fame Story» με “βρήκε στην Αμερική και με έφερε στην Ελλάδα”. Εί­μαι ευγνώμων για ό,τι ζω και πο­τέ δεν λέω ποτέ» ολοκληρώνει η Καλομοίρα.

kalomoira1 1 1200x721 1

Τα πιο σημαντικά