Καλομοίρα: «Μπορώ να προσφέρω στην κριτική επιτροπή του Fame Story, γιατί έχω ζήσει ό,τι θα ζήσουν τα παιδιά»

4 Ιουνίου, 20238:36 ΜΜ

Η Καλομοίρα μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Open Weekend» για το Fame Story, τη Eurovision, αλλά και τον σύζυγό της.

Ήρθα στην Ελλάδα γιατί βγάζω νέο τραγούδι που λέγεται «Στόχος».

Η Ελλάδα είναι η χώρα μου. Είμαι Ελληνίδα. Έκανα και τεστ για το πόσο Ελληνίδα είμαι, και έβγαλε ότι είμαι 99,1%, το ίδιο και ο σύζυγός μου ο Γιώργος.

Καλομοίρα για J2US

Λένε ότι απόψε θα εμφανιστώ στο J2US. Έχω ακούσει ότι θα είμαι στο J2US, αλλά καλύτερα να πάρετε τον Νίκο Κοκλώνη. Μου αρέσει πάρα πολύ το J2US. Είναι ένα φοβερό show.

Λατρεύω τον Φωκά Ευαγγελινό και είναι χαρά μου να δουλεύω μαζί του.

Για τα επαγγελματικά της ανέφερε:

Η πρώτη μου δουλειά σε νυχτερινό κέντρο ήταν μαζί με την Δέσποινα Βανδή. Είχα αργήσει και θυμάμαι ότι μου έκανε δήθεν παρατήρηση για την αργοπορία μου. Το πρώτο κομμάτι που τραγούδησα στην Ελλάδα ήταν της Καίτης Γαρμπή.

Καλομοίρα για Fame Story

Μπορώ να προσφέρω στην κριτική επιτροπή του Fame Story, γιατί έχω ζήσει αυτά που θα ζήσουν τα παιδιά. θα μπορούσα να πω συμβουλές στα παιδιά. Χάρηκα που επιστρέφει το Fame Story. Ήταν μία ωραία εμπειρία που πάντα θα μείνει στην καρδιά μου. Το Fame Story το αγαπάω, γιατί από εκεί γεννήθηκα. Θα δούμε αν θα είμαι εκεί του χρόνου. Μιλάω με τον Κώστα Καραφώτη και τη Μάρω Λύτρα από τα παιδιά που ήμασταν μαζί στο Fame Story.

Καλομοίρα για Eurovision

Δεν ξέρω εάν θα ξαναπήγαινα στη Eurovision, λατρεύω τη μουσική και τη σκηνή. Βαριέμαι να μιλάω για τη Eurovision, αν και την αγαπάω. Ο κόσμος με έκανε να νιώθω ότι ουσιαστικά είχα κερδίσει τη Eurovision του 2008.

Είναι νωρίς να σας απαντήσω εάν θα με δείτε του χρόνου κάπου τηλεοπτικά.

Καλομοίρα για την εμφάνισή της

Έκανα αυτήν την αλλαγή στα μαλλιά μου, επειδή, αυτήν τη χρονιά, θέλω λίγη διασκέδαση στη ζωή μου. Σε όσους με σχολιάζουν αρνητικά στέλνω την αγάπη μου.

Καλομοίρα για τον σύζυγό της

Εννοείται ότι φλερτάρω. Ο σύζυγός μου δεν έχει ανασφάλεια, να ζήλευε λίγο, αλλά δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Έχω μάτια μόνο για τον σύζυγό μου, αλλά δεν είναι κακό να ανταλλάσσεις ματιές με κάποιον άλλο.google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News