Σάββατο, 13 Απριλίου 2024
Ελλάδα«Καλό ταξίδι, αγαπημένη μας Δώρα»: «Έφυγε» νωρίς η 56χρονη νοσηλεύτρια – Ήταν...

«Καλό ταξίδι, αγαπημένη μας Δώρα»: «Έφυγε» νωρίς η 56χρονη νοσηλεύτρια – Ήταν μητέρα 2 παιδιών

Θλίψη σκορπά η είδηση του θανάτου της Θεοδώρας Λέφα Κυλάφη σε ηλικία 56 ετών. Απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Αβόρανης Αγρινίου η είδηση της απώλειας της Θεοδώρας Λέφα Κυλάφη σε ηλικία, μόλις, 56, ετών. Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει στο προσωπικό του νοσοκομείου Μεσολογγίου η είδηση του θανάτου της 56χρονης νοσηλεύτριας Θεοδώρας Λέφα Κυλάφη.

«Έφυγε» νωρίς η 56χρονη Θεοδώρα

Έφυγε από τη ζωή μετά από «άνιση» μάχη με την επάρατη νόσο.

Οι συνάδελφοί της αποχαιρετούν την 56χρονη Θεοδώρα

Καταγόμενη από την Πάλαιρο, εργαζόταν ως νοσηλεύτρια επί σειρά ετών στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, με τους συναδέλφους της να την αποχαιρετούν με ανάρτηση του Σωματείου Εργαζομένων στα κοινωνικά δίκτυα. Η εκπλιπούσα ήταν νοσηλεύτρια και εργάζονταν στο Νοσοκομείο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου με τους συναδέλφους της να την αποχαιρετούν με μία ανάρτηση που εξέδωσαν στον λογαριασμό της σελίδας του Σωματείου λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Άλλη μια συνάδελφος έφυγε από τη ζωή σήμερα.
Καλό ταξίδι, αγαπημένη μας Δώρα».

Ήταν παντρεμένη με τον Βασίλη Κυλάφη και μητέρα δύο παιδιών. Η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο, δυστυχώς, δεν κατάφερε να ξεπεράσει και έχασε τη μάχη για τη ζωή

Συγγενείς και φίλοι θα συνοδεύσουν την 56χρονη Δώρα στην τελευταία της κατοικία την Παρασκευή, 24 Μαρτίου

Η κηδεία της θα τελεστεί στη Νέα Αβόρανη, όπου και κατοικούσε, στον ιερό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, την Παρασκευή, 24 Μαρτίου και ώρα 11.00 π.μ. Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 και ώρα 11:00 στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Νέας Αβόρανης.

Η σορός θα βρίσκεται στο ναό από τις 10.30π.μ. Η σορός θα βρίσκεται στην εκκλησία μισή ώρα νωρίτερα και θα τη συνοδεύσουν ο σύζυγος, τα τέκνα, τα αδέλφια, λοιποί συγγενείς, φίλοι και γνωστοί.

Τα πιο σημαντικά