Καλλονή μελαχρινή, μητέρα 2 παιδιών: Η «άγνωστη» σύζυγος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μοιάζει με μούσα οίκου μόδας

11 Μαρτίου, 20234:02 ΜΜ
More videos

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 22 Ιουνίου του 1974 και είναι γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται σε διάφορους κλάδους.

Συγκεκριμένα, είναι Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε., ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΠΑΟ και παράλληλα κάτοχος του 50% της εταιρείας SUPERFOODS Α.Ε.

Η δραστηριοποίηση της οικογένειας Γιαννακόπουλου στο χώρο του φαρμάκου ξεκίνησε το 1924 από το φαρμακείο της οδού Πειραιώς. Το καθοριστικό βήμα έκανε ο Παύλος Γιαννακόπουλος το 1960, με την ίδρυση της εταιρείας ΦΑΡΜΑΓΙΑΝ, η οποία το 1971 έγινε ανώνυμη εταιρεία και μετονομάστηκε σε ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε.

Από την πλευρά του πατέρα του, κατάγεται από τη Σελλασία Λακωνίας.

Ο ίδιος είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, ωστόσο, κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι λίγα πράγματα γνωρίζουμε για την οικογένειά του.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Αυτή είναι η σύζυγός του

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετρά πολλά χρόνια κοινής πορείας με τη σύζυγό του, Ιωάννα Μαροσούλη, η οποία, όπως θα δείτε και στη συνέχεια, είναι εξαιρετικά εντυπωσιακή.

Μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, μία κόρη, τη Δέσποινα και ένα γιο, τον Παύλο.

Μάλιστα, ο επιχειρηματίας έχει δημοσιεύσει αρκετές φορές στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα με τα δυο του παιδιά, τα οποία είναι η μεγάλη του αδυναμία.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της συζύγου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News